O επίγειος παράδεισος του Λυμπέρη στη Μύκονο βγαίνει πάλι σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό

ΡΕΠΟΡΤΑΖO επίγειος παράδεισος του Λυμπέρη στη Μύκονο βγαίνει πάλι σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμόΤετάρτη, Φεβρουάριος 27, 2019 - 14:51

❱❱ Στο ηλεκτρονικό σφυρί βγαίνει και πάλι ο επίγειος παράδεισος του άλλοτε κραταιού εκδότη των lifestyle εντύπων Αντώνη Λυμπέρη στη Μύκονο.

Η μινιμαλιστική υπερπολυτελής βίλα στη θέση Τούρλος του νησιού των ανέμων πρόκειται να βγει σε πλειστηριασμό στις 12 του ερχόμενου Ιουλίου με τιμή πρώτης προσφοράς τα 2.100.000 ευρώ, έπειτα από τη σχετική ανάρτηση που έγινε τη Δευτέρα με επισπεύδουσα μεγάλη τράπεζα.

Η βίλα-παλάτι του Αντώνη Λυμπέρη αγναντεύει από ύψωμα το Αιγαίο και τη χλιδή της θα ζήλευαν και οι Σαουδάραβες με τα υπερβολικά γούστα. Το συγκεκριμένο ακίνητο μπαινοβγαίνει συχνά στα δελτία πλειστηριασμών λόγω τραπεζικών χρεών και μάλιστα την προηγούμενη φορά η τιμή εκκίνησης ήταν τα 3.000.000 ευρώ.

Ο πλειοδότης που θα πάρει τα κλειδιά του διώροφου ανακτόρου των 900 τετραγωνικών μαζί με υπόγειο, που είναι χτισμένο σε ένα αγροτεμάχιο 4.600 τ.μ., θα μπορεί να απολαύσει τη χλιδή παντού. Στο ισόγειο υπάρχουν κουζίνα, τεράστιο σαλόνι και W.C. και στον όροφο τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια με τα τα λουτρά τους και ένα καθιστικό κατασκευής 2005 και ανακαινισμένο το 2012. Εξωτερικά διαθέτει πισίνα, πέργκολες, πετρόχτιστες βαθμίδες, ράμπα πρόσβασης οχημάτων και πλούσια βλάστηση. Η συνολική εικόνα υπακούει στην κλασική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, με την πέτρα, τα βότσαλα και το ξύλο να κυριαρχούν, ενώ θεωρείται «βαρύ χαρτί» στο real estate.

Από αυτόν τον κλάδο αναμένεται να υπάρξει ενδιαφέρον, εάν δεν προκύψει υποψήφιος πλειοδότης από το εξωτερικό που λατρεύει το νησί των ανέμων και επιθυμεί να γίνει και κάτοικός του. Πάντως, όποιος θελήσει να συμμετάσχει στον πλειστηριασμό θα πρέπει να καταθέσει ως εγγυοδοσία το 30% της τιμής της πρώτης προσφοράς, δηλαδή 630.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα