O Thomas Cook παντρεύεται!

ΡΕΠΟΡΤΑΖO Thomas Cook παντρεύεται!Παρασκευή, Σεπτέμβριος 27, 2019 - 18:02

❱❱ Τέλος στην περιπέτεια του 29χρονου Βρετανού που ξέμεινε στη Ρόδο λόγω της πτώχευσης του συνώνυμου κολοσσού

Μετά το κανόνι της Thomas Cook, ο 29χρονος Thomas Cook και η αγαπημένη του Amelia Binch από το Hucknall του Nottingham πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ο ρομαντικός γάμος

που προγραμμάτιζαν εδώ και χρόνια θα γίνει κανονικά σήμερα στη Ρόδο, παρουσία φίλων και συγγενών από την Αγγλία! 

Η ιστορία του νεαρού Βρετανού και της εκλεκτής της καρδιάς του έκανε πριν από μερικές μέρες τον γύρο των ευρωπαϊκών ΜΜΕ, όχι μόνο λόγω της συνωνυμίας του 29χρονου με τον τουριστικό κολοσσό, ο οποίος πτώχευσε την περασμένη βδομάδα, αλλά και λόγω των επιπτώσεων που είχε η υπόθεση στην... ευτυχία του ζευγαριού, καθώς υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να μη γίνει ο πολυπόθητος γάμος.

Οι μελλόνυμφοι, οι οποίοι βρίσκονται από τις 18 Σεπτεμβρίου στο νησί των ιπποτών, είχαν τη δυνατότητα να βρουν πτήση για να φύγουν από τη Ρόδο, όμως έτσι θα έχαναν το γαμήλιο πακέτο, το οποίο τους κόστισε σχεδόν 10.000 λίρες! Από την άλλη, οι συγγενείς, οι φίλοι και ο κουμπάρος, οι οποίοι είχαν κλείσει επίσης πακέτα μέσω του γνωστού tour operator, είχαν «κολλήσει» στην Αγγλία.

Τη λύση έδωσαν, τελικά, το ξενοδοχείο «Lindos Princess», όπου διαμένει το ζευγάρι, και η αρχηγός του γραφείου της Thomas Cook, οι οποίοι διασφάλισαν ότι ο γάμος θα γίνει κανονικά και πως στη γαμήλια τελετή θα είναι παρόντες όλοι οι καλεσμένοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα