«Number one» show στη Λαχαναγορά
❱❱ Θα μπορούσατε να φανταστείτε ποτέ την Ελενα Παπαρίζου να δίνει συναυλία σε ένα μέρος όπως η Λαχαναγορά του Ρέντη; Κι όμως αυτό θα συμβεί την Παρασκευή 5 Μαΐου.
Η «Number One» Ελληνίδα τραγουδίστρια της Eurovision θα είναι η βασική καλεσμένη στο ετήσιο event «Αγαπώ την Αγορά μου», το οποίο γίνεται
Συγκεκριμένα, ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ ΑΕ), ως μέλος της WUWM (World Union of Wholesale Markets), συμμετέχει στην παγκόσμια καμπάνια «Love Your Local Market» οργανώνοντας μια μεγάλη γιορτή με πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Η φετινή καμπάνια, με το μήνυμα «Markets: close to your heart», επικεντρώνεται στη σχέση των κατοίκων με το πιο δυναμικό κομμάτι της πόλης, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της αγοράς της.
Στόχος, η ενδυνάμωση της σχέσης μεταξύ αγορών, καταναλωτών και τοπικών κοινωνιών. Τρία μεγάλα μουσικά stages, street art, street food και εναλλακτικά pop up market συνθέτουν το πρόγραμμα της ερχόμενης Παρασκευής, από τις 17.00 μέχρι αργά το βράδυ.
Η Ελενα Παπαρίζου ετοιμάζεται να τα δώσει όλα στην κεντρική σκηνή στις 21.00, ενώ στη λαϊκή σκηνή θα εμφανιστεί στις 23.00 ο συνθέτης και τραγουδιστής Βαγγέλης Κορακάκης, με το μοναδικό μπουζούκι του.
Την ίδια ώρα, σε τρίτο stage ο dj και γνωστός παραγωγός του Best 92,6 Αδριανός Παπαδέας θα παίξει μουσική σε dance ρυθμούς. Νωρίτερα θα έχουν ανέβει στα decks και οι ραδιοφωνικές παραγωγοί και djs του ίδιου σταθμού Ιωσηφίνα Γκιόκα και Μαρία Παπιδάκη.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν σχεδιαστές βιώσιμης μόδας και να αποκτήσουν τις δημιουργίες τους στο Pop up Designers Market.
Σχεδιαστές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα εκθέσουν τις δημιουργίες τους, όπως τσάντες από βιώσιμα υλικά, παιδικά ρούχα από οργανικό βαμβάκι, γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ και πρωτότυπα vintage ρούχα. Επίσης, οι επισκέπτες μπορούν να ανταλλάξουν ή να ανακυκλώσουν τα ρούχα τους στο Clothing Swap Bazaar.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- 22χρονη γέννησε μόνη της σε ξενοδοχείο με οδηγίες από το YouTube
- Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την έκπληξη: «Δεν σας έχουμε συνηθίσει αλλά…»
- Εσύ, με ποια σειρά βάζεις τα προϊόντα περιποίησης;
- Η ΕΡΤ1 περνά στην αντεπίθεση
- Power of Love: Αυτός ο νέος παίκτης θα φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι της αγάπης και μάθετε τον λόγο!
- Έκπληξη! Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ που θα βρεθεί στο γάμο του πρίγκιπα Harry
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ως εδώ και άντε γ@μησου!»
- Eurovision 2018: Η Γιάννα Τερζή στην πρώτη πρόβα στη Λισαβόνα
- Μάγκυ Ταμπακάκη: «Ο άντρας μου έχει σκλήρυνση κατά πλάκας»
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso
- 22χρονη γέννησε μόνη της σε ξενοδοχείο με οδηγίες από το YouTube
- Η ΕΡΤ1 περνά στην αντεπίθεση
- Φάρμακα ένοχα για άνοια
- Γιαγιά ενοχλήθηκε από τη φασαρία και μπούκαρε στο γήπεδο
- Δύο ύποπτοι για τον φόνο του φοιτητή
- Η απίστευτη διαφήμιση γραφείου τελετών για να προσελκύσει... πελάτες!
- «Έσβησε» (στα 82 του) ο πατέρας του Αποστόλη Τότσικα
- Ξέχασε τα παιδιά της η Τίνα Τέρνερ
- Εκμεκτσίογλου: Με το φαγητό μου χτίζω γέφυρα φιλίας Ελλάδας - Τουρκίας
- Διαβολικός εραστής «σκότωσε» την Τζέιν Μάνσφιλντ!

- Τελευταία Νέα Espresso
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Πέτρος ο πελακάνος ενοχλήθηκε από την Σταμάτη- Δείτε τι του έκανε
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ως εδώ και άντε γ@μησου!»
- Δέκα Μικροί Μήτσοι: Η Μαριάννα Πατούλη, ο διπλός ρόλος και η συζήτηση από το υπερπέραν…
- ΣΚΑΪ: Πρώτο σε τηλεθέαση το κεντρικό δελτίο ειδήσεων
- Power of love: Η αποκάλυψη της Μπακοδήμου για την ψηφοφορία που άφησε άφωνους τους παίκτες
- Mπραντ Πιτ: φέρνει το σκάνδαλο Γουάινστιν στη μεγάλη οθόνη
- Αλεξάνδρα Λιβανίου: Το εντυπωσιακό ύψος της κόρης της Έμυς Λιβανίου
- Μάγκυ Ταμπακάκη: «Ο άντρας μου έχει σκλήρυνση κατά πλάκας»