Nτροπή! Εντονες αντιδράσεις για τον «Ελληναρά» που μαγάρισε το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη

ΡΕΠΟΡΤΑΖNτροπή! Εντονες αντιδράσεις για τον «Ελληναρά» που μαγάρισε το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη Παρασκευή, Απρίλιος 27, 2018 - 21:33

❱❱ Αισχρό περιστατικό στο περιθώριο της πορείας συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στο Σύνταγμα

Πάτησε το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη για να... ξαποστάσει, παίζοντας με το κομπολόι του... Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία από την πορεία των συνδικαλιστών της ΔΕΗ

την Τετάρτη στο Σύνταγμα.

Η εικόνα ενός μεσήλικου άνδρα, ο οποίος φαίνεται πως συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και πατάει πάνω στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη με το ένα πόδι, τη στιγμή που παίζει με το κομπολόι του, έχει προκαλέσει ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση, αλλά και οργή.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία σχολιάστηκε ιδιαίτερα, με αρκετούς χρήστες του ίντερνετ να αναφέρονται με αρνητικό τρόπο στον «Ελληναρά», ενώ άλλοι στράφηκαν κατά του ιδίου αλλά και κατά των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και όσων συμμετείχαν στη συγκέντρωση. Περίπου 24 ώρες μετά, η Ενωση Τεχνικών ΔΕΗ χαρακτήρισε απαράδεκτη τη στάση του διαδηλωτή. Ωστόσο, σημειώνει πως στη συγκέντρωση συμμετείχαν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι και από άλλους εργασιακούς χώρους και ότι «μπορεί δυστυχώς να υπάρξουν και απαράδεκτα φαινόμενα, όπως συνέβη με την ασεβή στάση του συγκεκριμένου πολίτη στο κενοτάφιο στον Αγνωστου Στρατιώτη».

«Μεγάλο ξεπούλημα»

Υποστηρίζει, επίσης, ότι η αναπαραγωγή και ο κακόβουλος σχολιασμός αποπροσανατολίζουν από το «μεγάλο ξεπούλημα» των λιγνιτικών μονάδων. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος μεσήλικος είναι ο ίδιος που βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της πορείας που πραγματοποίησαν νωρίτερα οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και πρόσκειτε στη ΔΑΚΕ. Υπενθυμίζεται πως η πορεία ξεκίνησε από την οδό Χαλκοκονδύλη και ολοκληρώθηκε έξω από το Κοινοβούλιο, στο Σύνταγμα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
μνημείο αγνώστου στρατιώτη ελληναρας
Τυχαία Θέματα