«Norman Atlantic»: Πνίγηκαν λόγω σοκ οι τρεις Ελληνες επιβάτες!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Norman Atlantic»: Πνίγηκαν λόγω σοκ οι τρεις Ελληνες επιβάτες!Πέμπτη, Ιανουάριος 15, 2015 - 16:34

ΣΕ ΠΝΙΓΜΟ οφείλεται ο θάνατος των τριών Ελλήνων του «Norman Atlantic», σύμφωνα με πληροφορίες από την Εισαγγελία του Μπάρι, που δημοσιεύει ο ιταλικός Τύπος. Η ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έρευνας στα θύματα της ναυτικής τραγωδίας

ανοίγει τον δρόμο για τον επαναπατρισμό των νεκρών συμπατριωτών μας, ο οποίος εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί έως αύριο. Δημοσιεύματα των ιταλικών εφημερίδων αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής έδειξαν ότι ο θάνατος των τριών Ελλήνων, του Γεράσιμου Καζαντζίδη, του Κωνσταντίνου Κουφόπουλου και του Νικόλαου Παράσχη, προκλήθηκε από πνιγμό και επήλθε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, καθώς ο οργανισμός τους υπέστη σοκ από τη χαμηλή θερμοκρασία του νερού της θάλασσας!

Σύμφωνα με «διαρροές» από την Εισαγγελία του Μπάρι, ίδια ήταν η αιτία θανάτου και για τους δύο Ιταλούς οδηγούς φορτηγών που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα. Στις σορούς των δύο Ιταλών εντοπίστηκαν και εγκαύματα, αλλά δεν θεωρούνται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αιτία που προκάλεσε τον θάνατο των άτυχων οδηγών.

Η διαδικασία της νεκροψίας επί των θυμάτων ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, ενώ η άδεια της Εισαγγελίας του Μπάρι για την παραλαβή των σορών από τους συγγενείς αναμενόταν να δοθεί αργά χθες το βράδυ ή σήμερα νωρίς το πρωί. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, εντός της ημέρας θα ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που προβλέπονται για τον επαναπατρισμό των σορών και σήμερα ή αύριο αναμένεται η επιστροφή των Ελλήνων νεκρών, που θα γίνει με μέριμνα της διαχειρίστριας εταιρίας ΑΝΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα