Nεκρός ο αληθινός «Λύκος της Γουόλ Στριτ»

ΚΟΣΜΟΣNεκρός ο αληθινός «Λύκος της Γουόλ Στριτ»Πέμπτη, Ιούνιος 16, 2016 - 16:10

Νεκρός, ύστερα από ένα Σαββατοκύριακο καταχρήσεων, βρέθηκε ο πραγματικός «Λύκος της Γουόλ Στριτ». Ο Ντάνα Γκιατσέτο (φωτό), ο άνθρωπος που ενέπνευσε τον ρόλο του Λεονάρντο ντι Κάπριο στην ομώνυμη ταινία, εντοπίστηκε αναίσθητος με αφρούς στο στόμα, στο κρεβάτι του σπιτιού του στο Απερ Γουέστ Σάιντ της Νέας Υόρκης, από τον συγκάτοικό του, έπειτα από ένα διήμερο κραιπάλης.

Ο Γκιατσέτο, ο οποίος ήταν μόλις 53 ετών, έγινε διάσημος τη δεκαετία του ''90 για την παροχή οικονομικών υπηρεσιών σε διάσημους πελάτες,

όπως ο Ντι Κάπριο, η Κάμερον Ντίαζ, ο Ματ Ντέιμον και η Γουινόνα Ράιντερ.

Ενοχος για απάτη

Το 2000 συνελήφθη με την κατηγορία ότι καταχράστηκε 8.900.000 ευρώ από άλλους πελάτες, για να τροφοδοτεί τα πορτφόλιο μερικών εκ των διάσημων φίλων του. Ο ίδιος ομολόγησε την ενοχή του και το 2001 καταδικάστηκε 4,5 έτη φυλάκισης, ωστόσο το 2014 βρέθηκε εκ νέου αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για απάτη, καθώς χρησιμοποίησε την πιστωτική κάρτα άλλου για να αγοράσει αλκοόλ, αεροπορικά εισιτήρια και φαγητό.

Η τελευταία φορά που εθεάθη δημοσίως ήταν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στην πρεμιέρα της ταινίας «Legends of Freestyle». Λίγες ώρες αργότερα ήρθε σε αντιπαράθεση με τους μπράβους του DL Club, επειδή δεν του επέτρεψαν την είσοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα