Nέα δημόσια εμφάνιση της Δανάης Μιχελάκη με τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού Γιώργο Παπαγεωργίου

Ο έρωτας έχει τσιμπήσει… άγρια τη «Άγρια μέλισσα» Δανάη Μιχελάκη και δεν το κρύβει! Η ηθοποιός του σίριαλ του ΑΝΤ1 που σαρώνει την τηλεθέαση έχει πάψει εδώ και καιρό το κρυφτό με τους παπαράτσι στην προσπάθειά της να διαφυλάξει τη σχέση της με τον γιο της σπουδαίας πρωταγωνίστριας του θεάτρου και της τηλεόρασης Φιλαρέτης Κομνηνού, τον Γιώργο Παπαγεωργίου!

Το νεαρό ζευγάρι είναι από τα πιο ερωτευμένα couples της ελληνικής showbiz και δείχνει να μην ενοχλείται όταν αστράφτουν πάνω του τα φλας ή όταν το πετυχαίνουν οι φωτογράφοι στις βόλτες του στο Ζάππειο ή στην Ακρόπολη! Μετρώντας κάποιους μήνες κοινής πορείας η τηλεοπτική «Δρόσω» και ο frontman του συγκροτήματος Polkar βρέθηκαν στο Θέατρο Λαμπέτη, στην πρεμιέρα του έργου «Πάρκινγκ» με πρωταγωνιστή τον Ορέστη Τζιόβα, και όταν πολιορκήθηκαν από τους φωτογράφους, μοίρασαν τα πιο λαμπερά τους χαμόγελα, όπως είχαν κάνει και πριν από μερικούς μήνες, όταν φωτογραφήθηκαν στο καμαρίνι της Παυλίνας Βουλγαράκη, ύστερα από live της!

Την περίοδο της καραντίνας, πάντως, το ζευγάρι ήρθε πιο κοντά, μια και η Δανάη Μιχελάκη δεν είχε γυρίσματα, λόγω της πανδημίας. Πέρασαν πολύ χρόνο μαζί και μάλιστα η νεαρή ηθοποιός στον λογαριασμό της στο Instagram εκείνη την περίοδο είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία της που είχε τραβηχτεί από τον σύντροφό της!

Αν και στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν φήμες ότι το ζευγάρι σκέφτεται να επισημοποιήσει σύντομα τη σχέση του, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, μια και ο γάμος, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του, δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του.

Πάντως, ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού έχει… δοκιμάσει, παρά το νεαρό της ηλικίας του, τον γάμο, αλλά μέχρι στιγμής και οι δύο περνάνε κι έτσι μια χαρά, κρατώντας σε ισορροπία τη προσωπική ζωή τους και την επαγγελματική πορεία τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα