Nα περάσει ο επόμενος!

15:04 7/8/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZNα περάσει ο επόμενος!Τρίτη, Αύγουστος 7, 2018 - 14:57

❱❱ Φινίτο για άλλο ένα ζευγάρι του «Power of love»! Νατσάκος - Βεάζογλου χώρισαν για λόγους που μόνο εκείνοι ξέρουν

Τελικά, η δύναµη της αγάπης τους δεν ήταν και τόσο µεγάλη. Εναν µήνα και κάτι µετά το φινάλε του «Power of love», ο Αλέξανδρος Νατσάκος και η Μαρίνα Βεάζογλου, οι οποίοι γνωρίστηκαν κι έγιναν ζευγάρι στη βίλα του Σκάι στην Κωνσταντινούπολη, τραβούν πλέον χωριστούς δρόµους.

Η ανακοίνωση ήρθε από την ίδια τη Μαρίνα µε insta story στο οποίο ανέφερε: «Επειδή µε ρωτάτε από χθες, µε τον Αλέξανδρο έχουµε χωρίσει

από προχθές. Να είστε καλά για το ενδιαφέρον σας».

Με δεύτερο story, µάλιστα, ζήτησε από τους ακολούθους της να µη ζητούν λεπτοµέρειες για τον χωρισµό, γιατί, όπως έγραψε χαρακτηριστικά, «τους λόγους τους ξέρουµε οι δυο µας και δεν χρειάζεται να τους ξέρουν όλοι».

Για όσους δεν θυµούνται πολλά για το πρώην ζευγάρι, να αναφέρουµε ότι ήταν το τελευταίο που ερωτεύτηκε στη βίλα του έρωτα. Ωστόσο είχε τόση ένταση το συναίσθηµά τους που σε µια έκρηξη πάθους τους -που είχαν καταγράψει οι κάµερες- ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά, είχαν ρίξει οι δυο τους µέχρι και τα κάδρα από τους τοίχους, µε τους συµπαίκτες τους να φωνάζουν «ένα ροζ δωµάτιο για τα παιδιά».

Αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν... Ακολουθώντας τον δρόµο που χάραξαν ο Μιχάλης Κάββαλος και η Τζούλια Καραγιάννη, οι οποίοι αγαπήθηκαν κι αυτοί στο πλαίσιο του reality σχέσεων και χώρισαν πριν από λίγες µέρες, ο Αλέξανδρος και η Μαρίνα είναι πλέον singles!

Keywords
Τυχαία Θέματα