Mπίζνες με ξύλο... από μια αφέντρα

ΚΟΣΜΟΣMπίζνες με ξύλο... από μια αφέντραΠαρασκευή, Νοέμβριος 28, 2014 - 17:02

Μπορεί να δένει, να μαστιγώνει και να εξευτελίζει τους πελάτες της, όπως κάθε ντομινατρίξ που σέβεται τον εαυτό της, όμως ακόμη και η περιβόητη «Πριγκίπισσα Λουσίνα» μπροστά στον νόμο στέκεται σούζα!
Η κατά κόσμον Λορέιν Γουάιτ δεν κατάφερε, παρά τη διασημότητά της στο Μάντσεστερ αλλά και ολόκληρη την Αγγλία, να ξεπεράσει τον νόμο, βάσει του οποίου κινδυνεύει να χάσει την «επιχείρησή» της. Γι' αυτό και έσπευσε να καταθέσει αίτηση για τη μετατροπή της αποθήκης που τη στέγαζε παράνομα σε «επίσημο» άντρο του σεξ.

Η γυναίκα που συστήνεται στην ιστοσελίδα της ως «Κυρά του Μάντσεστερ» και «αισθησιακή σαδίστρια», ειδικεύεται στο bondage (στο να δένει δηλαδή τους παρτενέρ της και να τους φέρεται σαν να είναι σκλάβοι), το ψυχόδραμα (!), στη στέρηση αισθήσεων και στον εξευτελισμό. Ολα αυτά τα ασκεί με μεγάλη επιτυχία στο φετιχιστικό κλαμπ της που, για κακή της τύχη, ανακαλύφθηκε το 2012, όταν σε κλήση για την αντιμετώπιση πυρκαγιάς, οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι δεν είχαν δυνατότητα πρόσβασης, καθώς όλες οι πόρτες ήταν κλειδωμένες. Πταν τελικά μπήκαν, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα εργαλεία της δουλειάς της Γουάιτ, δηλαδή χειροπέδες, αλυσίδες, συσκευές βασανισμού και μεταλλικές συσκευασίες με αέριο του γέλιου, το οποίο χρησιμοποιείται σαν ναρκωτικό. Ο «θησαυρός» του φετιχιστή αποκάλυψε τη χρήση του χώρου και η Γουάιτ καταδικάστηκε τότε σε πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ.


Εφόσον εξασφαλίσει την άδεια λειτουργίας, η «Πριγκίπισσα Λουσίνα» θα μπορεί να συνεχίσει ανενόχλητη την παροχή υπηρεσιών της ως ντομινατρίξ, επάγγελμα που είναι νόμιμο στη Βρετανία, Δεν πρόκειται για πόρνες αλλά για γυναίκες που τροφοδοτούν την όρεξη κάποιων ανδρών να γίνονται έρμαια ισχυρών θηλυκών παρτενέρ. Κάποιες ντομινατρίξ δεν αφήνουν καν τους πελάτες να τις αγγίξουν κατά τη διάρκεια των σαδομαζοχιστικών παιχνιδιών, που έχουν γίνει πολύ της μόδας χάρη στο μπεστ σέλερ «50 αποχρώσεις του γκρι». Η συνήθης περιβολή της ντομινατρίξ είναι μαύρα και κόκκινα δερμάτινα ή λάτεξ εφαρμοστά ρούχα και βέβαια παπούτσια με τακούνι στιλέτο.

Keywords
Αναζητήσεις
afentra sadistria
Τυχαία Θέματα