Mezedakia από Καλομοίρα!

12:25 3/6/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZMezedakia από Καλομοίρα!Δευτέρα, Ιούνιος 2, 2014 - 17:55

Αυτά είναι γλέντια! Και μάλιστα ελληνικά, με τη μουσική και τα... μεζεδάκια τους. Η Καλομοίρα, αφού βάφτισε τα διδυμάκια της και ξεμπέρδεψε, αποφάσισε να συνεχίσει τις guest εμφανίσεις της, γι' αυτό κι ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τη Βαλτιμόρη. Αν κι έκανε ένα μικρό διάλειμμα στα καλλιτεχνικά της, τώρα είναι έτοιμη για νέο χτύπημα. Στις 6 Ιουνίου λοιπόν η γλυκιά pop τραγουδίστρια θα εμφανιστεί

για πρώτη φορά στη Βαλτιμόρη και μάλιστα στο πλαίσιο του St. Nicholas Greek Folk Festival 2014, όπως αναφέρεται σε σχετική αφίσα, η οποία άρχισε να κυκλοφορεί πρόσφατα. Σε αυτήν, η Καλομοίρα ποζάρει με σκέρτσο και ντυμένη στα μαύρα, ενώ δεν λείπουν οι μαίανδροι και η... αρχαιοελληνική γραμματοσειρά, που προσδίδει ακόμη πιο φολκλόρ αίσθηση στη διαφημιστική καμπάνια.

Οσοι θελήσουν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα θα έχουν δύο επιλογές. Ή να πληρώσουν 40 δολάρια που τους εξασφαλίζουν απλώς τη θέση στον χώρο της εκδήλωσης ή να δώσουν τα διπλάσια και να καθίσουν με τους VIP απολαμβάνοντας έξτρα περιποίηση. Τι ακριβώς; Εκείνοι που θα δώσουν 80 δολάρια, θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν σαμπάνια, αλλά και... mezedakia, όπως γράφει η αφίσα, θα μπορούν να φωτογραφηθούν με την τραγουδίστρια και να πάρουν και αυτόγραφο!

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάτι ανάλογο έχουμε δει και στις εμφανίσεις άλλων καλλιτεχνών, οι οποίοι μάλιστα ταξιδεύουν από την Ελλάδα στις ΗΠΑ. Για παράδειγμα, στα πρόσφατα lives του Αντώνη Ρέμου είδαμε πως όσοι ήθελαν και πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο, θα μπορούσαν να δειπνήσουν κιόλας και όχι να βγάλουν... ξεροσφύρι τη βραδιά.

Ελισσάβετ Κυρίτση

Keywords
Τυχαία Θέματα