Merry Christmas σε μέρη εξωτικά

SHOWBIZMerry Christmas σε μέρη εξωτικά Πέμπτη, Δεκέμβριος 27, 2018 - 16:20

❱❱ Από το Ντουμπάι και το Μπαλί έως τις Παρθένες Νήσους, ερωτευμένα ζευγάρια πέρασαν Χριστούγεννα σε καλοκαιρινό mood

Χριστούγεννα σε μέρη μακρινά κι εξωτικά για τρία διάσημα κι ερωτευμένα ζευγάρια!

Ο Κώστας Φραγκολιάς και η αγαπημένη του Δώρα Πατσιώτη πέταξαν για το ζεστό Ντουμπάι, αφήνοντας πίσω τους τις πολικές θερμοκρασίες της γιορτινά στολισμένης Αθήνας.

Ο παρουσιαστής εκμεταλλεύτηκε το ολιγοήμερο off από την εκπομπή «Happy Day» κι έτσι σχεδίασε ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο στο «Λας Βέγκας της ερήμου»! Ντυμένοι σαν Βεδουίνοι, προκειμένου να προστατευτούν από τον καυτό ήλιο και τις αμμοθύελλες, το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε στο Instagram ανταλλάσσοντας τρυφερά φιλιά.

Με φόντο τους φοίνικες

Σε άλλα φωτογραφικά ενσταντανέ ο Κώστας Φραγκολιάς και η αγαπημένη του πόζαραν με φόντο τους φοίνικες και την απέραντη πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου διαμένουν, καθώς και σε στιγμές από την καθημερινότητά τους στο κέντρο της πόλης.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέλεξαν να περάσουν τις γιορτές στην Ινδονησία. Ο αθλητής και η αθλητικογράφος, και προσφάτως παρουσιαστές και οι δύο, επέλεξαν τον επίγειο παράδεισο του Μπαλί για τις ημέρες των Χριστουγέννων, αναζητώντας με τη σειρά τους έναν τόπο ζεστό και συνάμα κοσμοπολίτικο. Το ερωτευμένο ζευγάρι γέμισε τους λογαριασμούς του στα social media με φωτογραφίες, στις οποίες πόζαραν με κοντομάνικα, μαγιό και χαμόγελα, στέλνοντας εορταστικές ευχές στους χιλιάδες followers τους.

Χριστούγεννα στις Παρθένες Νήσους απολαμβάνουν η Κατερίνα Στεφανίδη και ο σύζυγός της Μίτσελ Κρίερ. Η Ελληνίδα χρυσή ολυμπιονίκης και ο προπονητής της επέλεξαν τις ακτές της Καραϊβικής για να απολαύσουν ήρεμες διακοπές με φόντο τα μαγικά τοπία, τις υπέροχες αμμώδεις ακτές, τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας, τα τροπικά δάση και τα εξωτικά φαγητά!

Keywords
Τυχαία Θέματα