«Meeting» στο Tier et tout

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Meeting» στο Tier et toutΣάββατο, Οκτώβριος 15, 2016 - 15:00

Σε in στέκι των βορείων προαστίων έχει εξελιχθεί το Tier et tout. Είναι το νέο απόκτημα του Γιάννη Μωράκη, που από παρκαδόρος, με μια πορεία που μόνο με εκτόξευση πυραύλου μπορεί να συγκριθεί, είναι σήμερα ένας από τους «βασιλιάδες» της αθηναϊκής -και όχι μόνο- νύχτας.

Το καλόγουστο all day café restaurant ήρθε να πάρει τη θέση του στην πιάτσα του Ψυχικού, διαδεχόμενο το ιστορικό Deal’s των Κυριακόπουλων αλλά και το

Patron του Λούβαρη. Το trendy place to be έρχεται να επιβεβαιώσει το μαγικό ραβδάκι που κρατάει ο Μωράκης και τον οδηγεί από τη μία επιτυχία στην άλλη. Επιχειρηματίες, εφοπλιστές, στελέχη επιχειρήσεων, νεαρές αιθέριες υπάρξεις αλλά και πιο ώριμες, ελκυστικές παρουσίες δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα θαμώνων που απολαμβάνουν καλό φαγητό, ποικιλία ποτών και μουσική για όλα τα γούστα.

Εκεί συχνάζουν ο μελλοντικός καναλάρχης Βαγγέλης Μαρινάκης, ο στενός φίλος του Γιάννης Κουρτάκης, ο Πειραιώτης δικηγόρος Βαγγέλης Μπαϊρακτάρης και πολλοί άλλοι.

Μάλιστα η «Espresso» την τελευταία εβδομάδα «συνέλαβε» τον (δημοσιογράφο) φίλο του πρόεδρου του Ολυμπιακού Γιάννη Κουρτάκη μαζί με τον επιτυχημένο δικηγόρο Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη και τον καταδικασθέντα στην περίφημη υπόθεση του «Νoor One» Αιμίλιο Κοτσώνη να συζητούν σε ένα απόμερο τραπέζι.

Η συζήτηση δε ήταν τόσο ενδιαφέρουσα, αφού, παρά το κέφι που υπήρχε στο μαγαζί, οι τρεις φίλοι και συνεργάτες έμοιαζαν ιδιαίτερα απορροφημένοι.

Ο Κουρτάκης και ο Κοτσώνης συνδέονται -πέρα από τους κοινούς φίλους τους- από την εποχή που ο προσφάτως αποφυλακισθείς Αιμίλιος ήταν εκδότης στη freepress εφημερίδα «Μetrorama» και ο δημοσιογράφος ήταν σύμβουλός του.

Keywords
Τυχαία Θέματα