Mε μαμάδες και πρώην στην πρεμιέρα

SHOWBIZMε μαμάδες και πρώην στην πρεμιέραΠαρασκευή, Δεκέμβριος 29, 2017 - 14:48

❱❱ Διπλή η συγκίνηση για τη Μιμή Ντενίση και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην παράσταση για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Παρουσία μαμάδων αλλά και πρώην συζύγων έγινε η πρεμιέρα της παράστασης «Στέλιος Καζαντζίδης - Η ζωή του όλη»! Σας μπερδέψαμε; Στη θριαμβευτική πρώτη του νέου έργου της Μιμής Ντενίση ανάμεσα στους θεατές ήταν και η μητέρα της ηθοποιού Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία δίνει σάρκα και οστά στη Γεσθημανή, τη γυναίκα που έφερε στον κόσμο τον αξέχαστο λαϊκό βάρδο και υπήρξε από τις μεγαλύτερες αδυναμίες

του.

Μια τέτοια ζεστή σχέση φαίνεται ότι έχει και η Ελισάβετ με τη μητέρα της, η οποία την καμάρωσε επί σκηνής μαζί με τον Μελέτη Ηλία (υποδύεται τον Στέλιο Καζαντζίδη) και τον υπόλοιπο πολυπληθή θίασο.
Μητέρα και κόρη συναντήθηκαν λίγο μετά το φινάλε του έργου στο φουαγέ, με την ηθοποιό να δείχνει ιδιαίτερα συγκινημένη και τη μητέρα της να δηλώνει περήφανη για εκείνη. Παρών στην πρεμιέρα ήταν και ο πρώην σύζυγος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ταξιάρχης Χάνος, με τον οποίο η ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη για 10 χρόνια και είναι μπαμπάς της μοναχοκόρης τους Μαρίας Χάνου.

Στις πρώτες θέσεις του θεάτρου του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», όπου ανεβαίνει η πολυδάπανη παραγωγή, βρέθηκε και η μητέρα της Μιμής Ντενίση, η κυρία Μαρία, η οποία δεν λείπει ποτέ από τις πρεμιέρες της κόρης της, αλλά και ο πρώην σύζυγός της Σωτήρης Πολύζος, ο οποίος βρίσκεται κι εκείνος πάντα δίπλα της, σε κάθε καινούργιο επαγγελματικό βήμα της, για να τη στηρίξει.

Χειροκρότημα

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράσταση πέρασε τις εξετάσεις από την πρεμιέρα της κιόλας, καθώς όσοι παρακολούθησαν το έργο που έχει τη συγγραφική -μαζί με την Κωνσταντίνα Γιαχαλή- και τη σκηνοθετική ματιά της Μιμής Ντενίση το καταχειροκρότησαν και έδωσαν μια γεύση στο κοινό που ενδιαφέρεται να την παρακολουθήσει ότι πάει για... πρωτιά!



Διότι ακόμα κι αν τα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη δεν ανήκουν στα ακούσματα και στις επιλογές κάποιων, έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν πώς ένας άνθρωπος γίνεται λαϊκό μουσικό είδωλο και αντέχει στον χρόνο, ακόμα και 16 χρόνια μετά τον θάνατό του!

Εκεί ήταν και η σύζυγος του αξέχαστου ερμηνευτη

Από την παράσταση για τη ζωή όλη του Στέλιου Καζαντζίδη δεν θα μπορούσε να λείπει ο άνθρωπός του, η Βάσω Καζαντζίδη!
Η τελευταία σύζυγος του αλησμόνητου καλλιτέχνη παρακολούθησε με πολύ ενδιαφέρον το έργο και μέσα από το χειροκρότημά της δήλωσε την ικανοποίησή της ότι αυτό που είδε αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα.
Οτι πρόκειται για ιστορίες από τη ζωή του -από τα εφηβικά του χρόνια ως τον γάμο του-, που της είχε αφηγηθεί ο ίδιος.
Αλλωστε, η «Η ζωή του όλη» ολοκληρώνεται με τη γνωριμία αλλά και τον γάμο του αξέχαστου Στέλιου Καζαντζίδη με τη Βάσω, η οποία ήταν η γυναίκα της ζωής του κι εκείνη που του έφερε τη γαλήνη που τόσο πολύ επιθυμούσε.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα