«Limit up» στο... πορνό!

ΚΟΣΜΟΣ«Limit up» στο... πορνό!Σάββατο, Ιανουάριος 17, 2015 - 16:30

Δεδομένου ότι η αυτοϊκανοποίηση εν ώρα εργασίας δεν είναι αποδεκτή πρακτική στη Wall Street, νεαρή μαθητευόμενη άφησε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα ως διαχειρίστρια μεγάλων κεφαλαίων για χάρη του πορνό.

«Μόλις παράτησα τη δουλειά μου για καριέρα στο πορνό, αφού δεν μπορώ να σταματήσω να αυτοϊκανοποιούμαι στη δουλειά» εξηγεί με σχετικό tweet της η 23χρονη Πέιτζ Τζένινγκς, η οποία στο twitter έχει το ψευδώνυμο Veronica Vain.
H όμορφη κοπέλα, που αποφοίτησε πρόσφατα από το πανεπιστήμιο της Φλόριντα και εξασφάλισε θέση μαθητευόμενης στην εταιρία Lazard Asset Management, όπου έμεινε από τις 2 Ιουνίου έως τις 9 Ιανουαρίου, φαίνεται να διαπίστωσε νωρίς ότι η καριέρα που είχε αρχικά επιλέξει δεν αποδεικνυόταν εφάμιλλη των ορμών της.

«Εχω πτυχίο στα οικονομικά και ήξερα ότι ήθελα να εφαρμόσω τις σπουδές μου στη δουλειά μου. Δεν είχα σκεφτεί όμως πόσο σεξουαλική είμαι και πόσο απολαμβάνω ό,τι συνδέεται με αυτό.

»Οπότε κατάλαβα ότι αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να συνδυαστεί σ' ένα πολύ συντηρητικό περιβάλλον» εξηγεί σε άλλο post της. Τελικά, αναζητώντας εργασιακό περιβάλλον που θα συνδυάζει καλά τη σεξουαλική φύση της, έπεσε στο διαδικτυακό ριάλιτι για εκκολαπτόμενες πορνοστάρ, το «The Sex Factor», όπου ελπίζει ότι θα καταφέρει να ξεχωρίσει και θα εξασφαλίσει με αυτόν τον τρόπο μια ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο της στη βιομηχανία του πορνό.
«Είχα σκεφτεί ότι, αν ήταν ποτέ να κάνω πορνό, δεν θα ξεκινούσα από χαμηλά, μέσα από καταστάσεις κατά τις οποίες οι γυναίκες τρώνε ξύλο, τσαλακώνονται κ.λπ.

»Αυτό που είχα στο μυαλό μου ήταν να το κάνω έξυπνα, να έχω τον έλεγχο και να το κάνω επιχειρηματικά» εξηγεί η ίδια, έχοντας βρει τελικά τον τρόπο να συνδυάσει στη δουλειά της το επιχειρηματικό δαιμόνιο και τη σεξουαλικότητά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα