Latin «έκσταση» διά χειρός Μαρίνας Σάζη

SHOWBIZLatin «έκσταση» διά χειρός Μαρίνας ΣάζηΠαρασκευή, Αύγουστος 21, 2015 - 17:00

Η τραγουδίστρια σκηνοθέτησε το κλιπ «Rapture» του Βούλγαρου Danny Levan

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει να παίρνει πόζες σέξι μπροστά στις κάμερες, ωστόσο η Μαρίνα Σάζη ανέλαβε δράση και πίσω από αυτές! Η γνωστή τραγουδίστρια πήρε το βάπτισμα του πυρός και ως σκηνοθέτης, βάζοντας την υπογραφή της στο καινούργιο βιντεοκλίπ του Βούλγαρου ποπ

σταρ Danny Levan.

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
[email protected]

Εχοντας συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν τόσο στο στούντιο όσο και σε live εμφανίσεις, η Μαρίνα θέλησε τούτη τη φορά να δώσει εικόνα στο latin τραγούδι του «Rapture», που θα πει «έκσταση»! Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ έγιναν στο Πανόραμα της Βούλας και άλλα σημεία της παραλιακής και κράτησαν δύο μέρες. Εκτός από τον πρωταγωνιστή Levan, πήραν μέρος δύο γνωστά μοντέλα, ενώ τα ρούχα και τα κοσμήματα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών, όπως η Πολύμνια Παπαδέα και ο Διονύσης Πυρομάλης.

Τόσο ο Levan όσο και η Σάζη πίστεψαν από την αρχή πολύ στη συνεργασία τους και οι εξελίξεις έμελλε να τους δικαιώσουν. Με το που αναρτήθηκε το βίντεο στο YouTube έκανε επιτυχία σκαρφαλώνοντας σε υψηλές θέσεις των charts αρκετών ευρωπαϊκών χωρών. Η μεγαλύτερη επιτυχία του καταγράφηκε μόλις πριν από δύο εικοσιτετράωρα, όταν το κλιπ του «Rapture» -σημειωτέον είναι ασπρόμαυρο- βρέθηκε στην κορυφή του chart ενός μουσικού καναλιού στην Ισπανία. Επειτα απ' όλα αυτά δεν είναι παράξενο που η Μαρίνα δέχτηκε και δεύτερη πρόταση να καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, τούτη τη φορά από Ελληνα καλλιτέχνη.

Ερωτας με τετράποδη έγκριση

Ευτυχεί στα επαγγελματικά της, ευτυχεί και στα προσωπικά της η Μαρίνα Σάζη. Το ειδύλλιο της εκρηκτικής τραγουδίστριας με τον Dani Tsvetkov -μοντέλο εκ Βουλγαρίας που διαπρέπει στις πασαρέλες της Ευρώπης- πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Οι δυο τους είναι συνέχεια μαζί και ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες τους στα social media. Μάλιστα ο Dani έχει πάρει την... έγκριση του Riba (φωτό). Πρόκειται για το λυκόσκυλο της Μαρίνας, το οποίο δεν λείπει ποτέ από τις βόλτες τους στα νότια προάστια και τις εξορμήσεις τους στις θάλασσες της Αττικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα