Iορδανή καλλονή (άσος στις πολεμικές τέχνες) γκρεμίζει ταμπού

ΚΟΣΜΟΣIορδανή καλλονή (άσος στις πολεμικές τέχνες) γκρεμίζει ταμπούΤρίτη, Οκτώβριος 17, 2017 - 16:55

❱❱ Την Ιορδανή Σάντια Μπσέιζο καλό θα ήταν να μην την πειράξει κανείς, διαφορετικά θα διαπιστώσει πόσο αριστοτεχνικές «γυριστές» με χέρια και πόδια ρίχνει.

Η νεαρή είναι εξπέρ στο ζίου ζίτσου, ειδικότητα που την έκανε την πρώτη γυναίκα από τον αραβικό κόσμο που θα συμμετάσχει στη World Wrestling Entertainment Inc (WWE). Η εκπληκτική μελαχρινή ομορφιά της και η αριστεία

της στην πολεμική τέχνη ήταν αρκετά προσόντα για να γκρεμίσουν ακόμη ένα ταμπού και να της χαρίσουν μια μοναδική ευκαιρία για μια νέα ζωή. Η είδηση της αποδοχής της από την WWE ήταν τόσο ανέλπιστη, που όταν ανακοίνωσε στους γονείς της τη νέα καριέρα που ξεκινά εκείνοι έμειναν άφωνοι.

Ωστόσο, τη στηρίζουν και με τις ευχές τους οδεύει στο εκπαιδευτικό κέντρο της διοργάνωσης, για εκπαίδευση και «ανάπτυξη χαρακτήρα», όπως αποκαλεί η WWE τη μεταμόρφωση ενός καλού παλαιστή σε μεγάλη προσωπικότητα. Στη χώρα της, όπως και στις άλλες χώρες του αραβικού κόσμου, οι γυναίκες σπάνια γυμνάζονται δημοσίως, πόσο μάλλον να κάνουν γυμναστική υψηλής έντασης ή πάλη. Με την επιτυχία της Μπσέιζο, όμως, όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια, «οι αθλήτριες παίρνουν επιτέλους αυτό που αξίζουν και ο κόσμος είναι πιο ανοιχτός στη συμμετοχή».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα