Happy birthday (μες φλας) σε πάρκο

SHOWBIZHappy birthday (μες φλας) σε πάρκοΠέμπτη, Σεπτέμβριος 22, 2016 - 18:35

Πάρτι γενεθλίων με πολλούς καλεσμένους για τον αδελφό του Γιάννη Σμαραγδή

Εκανε το πάρκο της Αγίας Παρασκευής... φωτογραφικό στούντιο και γιόρτασε τα 69 του χρόνια με δόξα και τιμή.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Με το σύνθημα «Αν με αγαπάτε, ελάτε να το γλεντήσουμε» ο γνωστός φωτογράφος και δάσκαλος της φωτογραφικής τέχνης Ανδρέας Σμαραγδής -που πριν από λίγες μέρες έγινε 69 χρόνων- γιόρτασε με φίλους αλλά και τους μαθητές του, οι οποίοι έδειξαν την αγάπη τους όχι μόνο με τις πιο θερμές ευχές τους για να

τα εκατοστήσει αλλά φορώντας και την μπλούζα που είχε δημιουργηθεί ειδικά για το πάρτι και έγραφε «Κι εγώ σ' αγαπάω».

Ο υπαίθριος χώρος όπου πραγματοποιήθηκε το event είχε διαμορφωθεί σε photo studio για τους καλεσμένους, οι οποίοι σχημάτισαν... ουρά για να φωτογραφηθούν από την έμπειρη ομάδα του Ανδρέα Σμαραγδή. Παράλληλα με το πάρτι και τις φωτογραφίσεις, προβλήθηκε αρχειακό υλικό με φωτογραφίες και ντοκιμαντέρ!

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν ο γνωστός σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, ο οποίος είναι αδερφός του εορτάζοντα, ο πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Συγγραφέων Δημήτρης Καλοκύρης, ο επικοινωνιολόγος Τάκης Μουζάκης και οι ηθοποιοί Σωκράτης Αλαφούζος και Γιώργος Κοψιδάς. Το πάρτι περιλάμβανε και τραγούδι από την performer Τίνα Αλεξοπούλου, που εδώ και 10 χρόνια παραμένει αγαπημένη φίλη και βοηθός σε φωτογραφίσεις του Ανδρέα Σμαραγδή.

Οσο για τα εδέσματα; Τα επιμελήθηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης, ενώ το κρασί ήταν μια δωρεά της περίφημης ταβέρνας «1928» του Δημήτρη Λελούδα και ήταν εμφιαλωμένο σε επετειακά μπουκάλια ειδικά για την περίσταση. Σημειώνεται ότι ο Ανδρέας Σμαραγδής έχει εκδώσει πολλά βιβλία. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το λεύκωμα «Τσικουδιά, Κρήτης Πνεύμα», που απέσπασε παγκόσμιο βραβείο, ενώ μόλις κυκλοφόρησε και το λεύκωμά του «Μαγική Ελλάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα