H Βανδή μίλησε για το σοκ της διάρρηξης

SHOWBIZH Βανδή μίλησε για το σοκ της διάρρηξηςΠέμπτη, Νοέμβριος 23, 2017 - 17:15

❱❱ «Η εικόνα ήταν αγριευτική» δήλωσε η Δέσποινα Βανδή, μιλώντας πρώτη φορά στους δημοσιογράφους σχετικά με τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι της, στη Βούλα, πριν από λίγες μέρες, ενώ αναφέρθηκε και στη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.

Η τραγουδίστρια παρακολούθησε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, με τον οποίο συνεργάζεται στο μιούζικαλ «Mamma Mia!», στην επίσημη πρεμιέρα της δεύτερης παράστασης στην οποία συμμετέχει εκείνος φέτος,

τον «Ράφτη Κυριών», στο θέατρο «Από Μηχανής». Μετά το τέλος του έργου, η Δέσποινα δεν απέφυγε τις ερωτήσεις για το συμβάν που τη σόκαρε.

«Ηταν μια δύσκολη κατάσταση, αλλά ζούμε σε μια εποχή που τα πράγματα είναι δύσκολα. Συμβαίνουν πολύ χειρότερα πράγματα. Ασχημο ήταν, αλλά αντιμετωπίσιμο. Το πιο σοβαρό για μένα είναι ότι είναι καλά ο άντρας μου και τα παιδιά μου. Η εικόνα ήταν αγριευτική! Το ξεπεράσαμε γρήγορα. Ας μην το δραματοποιήσουμε» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Θεωρώ πολύ πιο δύσκολο αυτό που είχε αντιμετωπίσει η οικογένεια της οποίας το παιδί δολοφονήθηκε για 20 ευρώ. Σε κανέναν εύχομαι να μη συμβαίνει. Θεωρώ πως, όταν κάνεις κακό, πάντα επιστρέφει, όπως και το αντίθετο».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα