H Ιρίνα Σάικ μοίρασε εγκεφαλικά!

ΚΟΣΜΟΣΟλα στη φόρα από την πρώην του ΡονάλντοH Ιρίνα Σάικ μοίρασε εγκεφαλικά!Τετάρτη, Δεκέμβριος 6, 2017 - 15:18

❱❱ Ο Λιούις Χάμιλτον μαγνήτισε τα φλας στην τελετή απονομής των Fashion Awards στο Λονδίνο! ❱❱ Ο πιλότος της Φόρμουλα 1 συνόδευσε την Ντονατέλα Βερσάτσε στη βραδιά όπου καλεσμένες ήταν και οι πρώην του Ρίτα Ορα και Γουίνι Χάρλοου

Αν και το φόρτε του είναι η Φόρμουλα 1, ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος έχει γνωστή αδυναμία στη μόδα, τόσο σε επίπεδο

στιλ όσο και σε επίπεδο επιλογής συντρόφων, κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στα Fashion Awards για το 2017 που δόθηκαν στο Λονδίνο.

Ο 32χρονος πιλότος, μάλιστα, έφτασε στο Royal Albert Hall, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή, συνοδεύοντας την Ντονατέλα Βερσάτσε, μία από τις βραβευμένες της βραδιάς, στην οποία καλεσμένες ήταν και δύο πρώην του, η τραγουδίστρια Ρίτα Ορα και η Γουίνι Χάρλοου, το μαύρο μοντέλο από τον Καναδά που πάσχει από λεύκη. Το ταρτάν κοστούμι με το μαύρο ζιβάγκο, τις λιτές αρβύλες και το κολιέ που φόρεσε ο Χάμιλτον έκανε ένα εντυπωσιακό κοντράστ με τη χρυσαφί και animal print τουαλέτα της σχεδιάστριας, που πήρε το βραβείο στην κατηγορία Style Icon, δηλαδή «Iνδαλμα του στιλ».



Ο Χάμιλτον έβγαλε φωτογραφίες με τη Ρίτα Ορα, με την οποία έδειξε να νιώθει άνετα, αντιθέτως δεν φάνηκε να πλησιάζει τη Χάρλοου, με την οποία η σχέση του φημολογείται ότι χαρακτηρίζεται από ένταση.
Σε επίπεδο εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί, αυτή που συζητήθηκε πολύ, καθώς ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, ήταν η Ιρίνα Σάικ, με δημιουργία του οίκου Atelier Versace, που αποκάλυπτε τόσο το μπούστο της όσο και τα μακριά, καλλίγραμμα πόδια της.

Η Χέιλι Μπάλντουιν, από την άλλη, επέλεξε ένα μαύρο μίνι στράπλες φόρεμα που δεν άφηνε πολλά στη φαντασία, ενώ η πάντα ροκ Pink «ερέθισε» τους φωτογράφους, υψώνοντάς τους επιδεικτικά το μεσαίο δάκτυλό της. Την επισημότητα του μαύρου επέλεξε η Ναόμι Κάμπελ, η οποία συνοδευόταν από την 66χρονη μητέρα της Βάλερι Μόρις, η οποία αποκάλυψε σε ποια γονίδια οφείλεται η ομορφιά της «μαύρης γαζέλας» της πασαρέλας, αλλά και η Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου, η οποία σπανίως εμφανίζεται με ρούχα άλλου χρώματος.



Στα βραβεία-θεσμός της βρετανικής μόδας ως σχεδιαστής της χρονιάς βραβεύτηκε ο Raf Simons, μοντέλο της χρονιάς, η Αντόα Αμπόα, η οπολία άφησε πίσω της την Κάια Γκέρμπερ και τις αδερφές Χαντίντ, ενώ με δύο βραβεία, αυτό του Βρετανού σχεδιαστή της χρονιάς για γυναικεία ρούχα και του σχεδιαστή αξεσουάρ της χρονιάς, έφυγε ο Τζόναθαν Αντερσον.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα