H εμφάνιση της Δούκισσας που έκοψε την ανάσα

SHOWBIZH εμφάνιση της Δούκισσας που έκοψε την ανάσαΤρίτη, Δεκέμβριος 30, 2014 - 16:10

Ως... πράσινη οπτασία εμφανίστηκε προχθές το βράδυ η εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια του «Dancing with the stars 5» φόρεσε πριγκιπική τουαλέτα σχεδιασμένη από τη Σήλια Κριθαριώτη με αβυσσαλέο

ντεκολτέ, κόβοντας την ανάσα τόσο σε εκείνους που βρέθηκαν στο πλατό του χορευτικού σόου όσο σε εκείνους που το παρακολούθησαν από το σπίτι τους. Η πρώην Σταρ Ελλάς, αφού πειραματίστηκε όσον αφορά την εμφάνισή της με εξτρίμ δημιουργίες που δίχασαν σχεδιαστές και ανθρώπους της μόδας, επέστρεψε στο στιλ... Μπάρμπι και εντυπωσίασε. Πάντως, κάποιος τη μάτιασε, αφού πλησιάζοντας τους πρωταγωνιστές της παράστασης πάτησε το φόρεμά της και παραλίγο να πέσει!

Ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν αυτό που λέμε «εντυπωσιακά». Ομως, το τέλος του «Music School» έχει φέρει πίσω αρκετούς από αυτούς που δεν μπορούσαν να αποφασίσουν ποια από τις δύο εκπομπές να επιλέξουν τα κυριακάτικα βράδια. Συγκεκριμένα, στο σύνολο το «DWTS5» σημείωσε ποσοστό 26,4%, ενώ το δυναμικό κοινό το... φιλοδώρησε με ένα -χαμηλό- 21,7%.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, ο Φάνης Λαμπρόπουλος -ο οποίος από την αρχή έδειξε πως έχει το δικό του φαν κλαμπ- ήταν εκείνος που αποχώρησε, αφού συγκέντρωσε μόνο 33 βαθμούς από την κριτική επιτροπή. Εκείνη που καρδιοχτύπησε μαζί του ήταν η Νίκη Κάρτσωνα, η οποία ωστόσο θα συνεχίσει να χορεύει και το 2015. Πάντως, από τις πιο σέξι παρουσίες της βραδιάς ήταν άλλη μία φορά η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ενώ η Μορφούλα Ντώνα συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της και τις εξαιρετικά εκτελεσμένες χορογραφίες της.

Keywords
Τυχαία Θέματα