H αντίδραση του Βουγιουκλάκη για τη Γερονικολού «Πετροβασίλη»

17:43 4/5/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZH αντίδραση του Βουγιουκλάκη για τη Γερονικολού «Πετροβασίλη»Παρασκευή, Μάιος 4, 2018 - 17:42

❱❱ «Μία ήταν η Αλίκη. Δεύτερη δεν ξαναβγαίνει...» ήταν η πρώτη αντίδραση του αδελφού της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, Τάκη Βουγιουκλάκη, μετά την ανακοίνωση του ονόματος της Κατερίνας Γερονικολού για...

... τον ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη στα θεατρικά «Χτυποκάρδια στο θρανίο», που έρχονται από τον Οκτώβριο στο θέατρο

Ηβη.

Ο σκηνοθέτης μίλησε στην «Espresso» και δεν θέλησε να πει περισσότερα για την επιλογή του προσώπου και αρκέστηκε να κάνει αυτές τις σιβυλλικές δηλώσεις: «Ο καθένας μπορεί να πειραματίζεται, να προσπαθεί και να κάνει ελεύθερα αυτό που πιστεύει...»

Πενήντα πέντε ολόκληρα χρόνια μετά τα κινηματογραφικά «Χτυποκάρδια στο θρανίο» του Αλέκου Σακελλάριου, ο Λάκης Λαζόπουλος τα φέρνει στο θεατρικό σανίδι, με την αυθεντική μουσική του Μάνου Χατζιδάκι! Μάλιστα, από την ώρα που ανακοινώθηκαν τα ονόματα της Κατερίνας Γερονικολού στον ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη και του Ορέστη Τζιόβα στον ρόλο του καθηγητή Δημήτρη Παπαδόπουλου, τους οποίους ενσάρκωναν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αντίστοιχα, το διαδίκτυο πήρε... φωτιά, κάτι που καθιστά ήδη τη θεατρική αυτή παράσταση φαβορί για την επόμενη σεζόν. Αλλωστε, αυτή είναι η επιθυμία και των συντελεστών της!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τόσο η παράσταση του 1962 στο Θέατρο «Κοτοπούλη» όσο και η κινηματογραφική μεταφορά, έναν χρόνο μετά -πάντα με πρωταγωνίστρια την αλησμόνητη Αλίκη-, είχαν τεράστια απήχηση στο κοινό. Η ταινία δε της Φίνος Φιλμ γέμιζε ασφυκτικά τις κινηματογραφικές αίθουσες για πολλούς μήνες!

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΙΖΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα