H XL Mαράια Κάρεϊ τρώει χωρίς σταματημό!

ΚΟΣΜΟΣH XL Mαράια Κάρεϊ τρώει χωρίς σταματημό!Παρασκευή, Ιούλιος 21, 2017 - 14:11

Τα πάνω της ψυχολογικά, τα πάνω της και στη ζυγαριά πήρε η Μαράια Κάρεϊ. Η 47χρονη ντίβα της ποπ, η οποία είχε μείνει μισή μετά τον χωρισμό της από τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Τζέιμς Πάκερ, ανέβηκε στη σκηνή του Caesar's Palace στο Λας Βέγκας και έτριξαν τα πατώματα από τα περιττά κιλά που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα, αφού μετά τη χυλόπιτα του Αυστραλού πρώην της

φαίνεται πως έφαγε και ό,τι άλλο βρήκε μπροστά της για να παρηγορηθεί. Τυχερή μες στην ατυχία της, ωστόσο, απέδειξε ότι χωράει ακόμα στα κοστούμια της παράστασης, έστω και αν το αποτέλεσμα ήταν αμφιβόλου αισθητικής. Η ίδια πάντως, μετά το φιάσκο του τελευταίου σόου της, που έγινε viral λόγω της μίνιμουμ προσπάθειας που κατέβαλε στο χορευτικό, ήταν αρκετά πιο δραστήρια πάνω στη σκηνή, «παίζοντας» με τους θεατές από κάτω και χορεύοντας τάνγκο με τους χορευτές της.

Ο πιο γεροδεμένος εξ αυτών τη σήκωσε μάλιστα αγκαλιά στο φινάλε και αναδείχτηκε σε ήρωα του μπαλέτου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαράια Κάρεϊ είχε χάσει πολλά κιλά αμέσως μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Πάκερ στη διάρκεια του περασμένου χειμώνα, θυμίζοντας τον πολύ παλιό καλό εαυτό της.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα