Good time: Ο Πάτινσον έσταζε μέλι για την Ελλάδα

SHOWBIZΗ Μαριάννα Λάτση έκλεψε την παράσταση από τον star του ΧόλιγουντGood time: Ο Πάτινσον έσταζε μέλι για την ΕλλάδαΠαρασκευή, Νοέμβριος 24, 2017 - 18:04

❱❱ Η λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας «Good time» και η ερώτηση-παγίδα που απέφυγε ο ηθοποιός

Φύσηξε... χολιγουντιανός αέρας το βράδυ της Τετάρτης στο σινεμά γνωστού εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων. Ο διεθνής σούπερ σταρ Ρόμπερτ Πάτινσον,

πρωταγωνιστής της ταινίας «Good time» των αδελφών Μπένι και Τζος Σαφντί, μαγνήτισε τα φλας κατά την άφιξή του στον χώρο της πρώτης πανελλήνιας προβολής του φιλμ, συνοδευόμενος από τον Πάρη Κασιδόκωστα-Λάτση και τον Τέρι Ντούγκας, οι οποίοι συμπράττουν στην παραγωγή του πρότζεκτ. Ντυμένος κομψά, με μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο, ο Ρόμπερτ Πάτινσον υπήρξε πολύ φιλικός απέναντι στους δημοσιογράφους και εξέφρασε δημοσίως τις πρώτες εντυπώσεις του για τη χώρα μας.

«Είναι υπέροχο που βρίσκομαι εδώ… Θα ήθελα να δω περισσότερο την Ελλάδα. Είμαι κυριολεκτικά μία ημέρα εδώ, αλλά είναι υπέροχα. Είδα το ηλιοβασίλεμα στο λιμάνι και πήγα στην Ακρόπολη» είπε χαρακτηριστικά, ενώ επισήμανε ότι δεν γνωρίζει πολλά για την Ιστορία μας, εκτός από εκείνα που έμαθε στο σχολείο. «Πολλές από τις ταινίες που έχω κάνει είχαν βρει μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό εδώ, οπότε πάντα ήθελα να έρθω. Ξέρετε, το να παίζεις έναν Ελληνα και να συνεργάζεσαι με Ελληνες, όπως ο Πάρης Κασιδόκωστας και ο Τέρι Ντούγκας, ήταν μια καλή ευκαιρία για να επισκεφθώ επιτέλους την Ελλάδα» πρόσθεσε.

Στην ταινία «Good time», που -όπως ακούγεται- φλερτάρει με τα Οσκαρ, ο Πάτινσον υποδύεται τον Κονσταντίν Νίκας, ο οποίος κάνει μια απέλπιδα απόπειρα να βγάλει τον αδελφό του από τη φυλακή, ύστερα από μια αποτυχημένη ληστεία. Οσο για το ελληνικό όνομα του ήρωά του; Ο ηθοποιός έδωσε εξηγήσεις και γι' αυτό σε συνέντευξή του: «Ο Τζος Σάφντι και ο συνσεναριογράφος της ταινίας Ρόνι Μπρόνστιν το επέλεξαν προτού καν γραφτεί το σενάριο, το είχαν ανέκαθεν στο μυαλό τους. Το εμπνεύστηκαν από τη συναναστροφή τους με τον ηθοποιό Μπάντι Ντουρές (σ.σ.: υποδύεται τον Ρέι), ο οποίος μεγάλωσε στο Κουίνς όπου υπάρχει έντονη, ελληνική παρουσία».

Από τις δηλώσεις του 31χρονου ηθοποιού δεν έλειψε και η αμήχανη στιγμή, όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει κάποιον Ελληνα ηθοποιό που δραστηριοποιείται στο Χόλιγουντ, «Θεέ μου! Δώστε μου ένα λεπτό… κόλλησα!» παραδέχθηκε και, έπειτα από μία σύντομη σιωπή, πρόσθεσε «ίσως!», αποφεύγοντας έτσι τεχνηέντως την ερώτηση-παγίδα.

Η Μαριάννα Λάτση έκλεψε την παράσταση από τον star του Χόλιγουντ

Her style rocks! Η Μαριάννα Λάτση, μητέρα του Πάρη Κασιδόκωστα, απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι δεν είναι τυχαίο που θεωρείται μία από τις πιο κομψές και στιλάτες παρουσίες του διεθνούς jet set κλέβοντας την παράσταση από τον star του Χόλιγουντ.

Για την πρεμιέρα της ταινίας «Good time» επέλεξε ένα rock outfit και απέσπασε κολακευτικά σχόλια κλέβοντας την παράσταση ακόμα και από τον σούπερ σταρ Ρόμπερτ Πάτινσον.

Συγκεκριμένα, η κυρία Λάτση συνδύασε pearl jeans με την υπογραφή του σχεδιαστή Philipp Plein, μαύρο δερμάτινο τζάκετ, velvet ankle boots σε μπλε χρώμα και κορμάκι με διαφάνεια. Η εμφάνισή της συμπληρώθηκε με μεγάλους κρίκους και μαύρη βελούδινη handbag. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν όμως και η εμφάνιση της δημοσιογράφου Ελλης Στάη στο VIP κινηματογραφικό event.

Σε αυτό έδωσαν το «παρών» -μεταξύ άλλων- ο Κώστας και η Χριστιάνα Καίσαρη, ο Μάνος Γαβράς, ο Μπάμπης Στόκας, η Ελενα Παπαβασιλείου, ο Κώστας Σόμμερ με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και άλλοι.

Good timeΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα