Espresso Girl: Ειρήνη Διγιδίκη

Single mother

Σπούδασε στην Αγγλία, έχει πάρει μέρος σε επιδείξεις μόδας και εντυπωσιάζει στις εξόδους με την κορούλα της

Η Ειρήνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη. Μετά το λύκειο έφυγε για σπουδές στην Αγγλία, την οποία λάτρεψε. Τώρα έχει επιστρέψει στο νησί της και προσωρινά διδάσκει αγγλικά μέχρι να αναγνωριστούν τα πτυχία της στην Ελλάδα και να μπορέσει να εργαστεί στον τομέα της.

Έχει μία κορούλα, η οποία της μοιάζει και

είναι κούκλα! Μαζί κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις με ασορτί ρούχα και δίνουν μαθήματα στιλ. Είναι single mother από επιλογή της, διότι οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες να είναι μαζί με τον τότε σύντροφό της. Επίσης, ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει πάρει μέρος σε επιδείξεις μόδας και κάνει επαγγελματικές φωτογραφίσεις.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Προπτυχιακό στην ποινική δικαιοσύνη και μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία σε πανεπιστήμια της Βρετανίας.

ΣΤΟΧΟΣ – ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Θέτει συγκεκριμένους στόχους και επικεντρώνεται σε αυτά που είναι σχετικά με τον στόχο της, χωρίς να διασπάται η προσοχή της στην πορεία.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Κοιμάται πολύ αργά το βράδυ, κάνοντας «τη νύχτα μέρα».

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Το μυαλό και η ομορφιά της.

ΣΤΕΚΙ: Το Monkey στη Μυτιλήνη.

ΦΛΕΡΤ: Ο καρχαρίας κάνει συνεχώς κύκλους γύρω από το επίδοξο φαγητό του. Την τακτική του καρχαρία λοιπόν εφαρμόζουν -όπως μας λέει- συνεχώς μπροστά της και οι άντρες θέλοντας να τη… φάνε.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Είναι ο άντρας ο extra large όχι σε μέγεθος, αλλά σε στιλ, με ηγετική συμπεριφορά και προσωπικότητα. Να της προσφέρει τα καλύτερα, να την έχει κορόνα στο κεφάλι του και να μην παίρνει τα μάτια του από πάνω της.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Οι υποχρεώσεις μιας μητέρας είναι αμέτρητες, ωστόσο προσπαθεί να ξεκλέβει λίγο χρόνο για να πηγαίνει γυμναστήριο.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Να υπάρξουν θέσεις εργασίας για τους νέους, να βγει η χώρα από την κρίση και να ανακαλυφθούν φάρμακα που να θεραπεύουν τις ανίατες ασθένειες.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Αγγλία, Αμερική, αλλά και Αθήνα.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Ειλικρινής, τελειομανής… Όταν βάζει κάποιο στόχο, κινεί γη και ουρανό για να τον πετύχει.

Πηγή: Espresso Girl: Ειρήνη Διγιδίκη - Espresso.

Keywords
Αναζητήσεις
https://tinyurl.com/y5y5cm92
Τυχαία Θέματα