Eπίδειξη μόδας του οίκου Dior με άρωμα Απω Ανατολής

ΚΟΣΜΟΣEπίδειξη μόδας του οίκου Dior με άρωμα Απω ΑνατολήςΠαρασκευή, Απρίλιος 21, 2017 - 19:58

Με ένα εντυπωσιακό fashion show στο roof garden του πολυτελούς εμπορικού κέντρου Ginza Six, στο Τόκιο, εγκαινίασε το νέο του κατάστημα στην ιαπωνική πρωτεύουσα ο οίκος Dior.

Οι νέες κολεξιόν της καλλιτεχνικής διευθύντριας του οίκου Μαρία Γκράτσια Κιουρί δεν θα μπορούσαν έτσι παρά να είναι εμπνευσμένες

από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, με τα άνθη κερασιάς -σήμα κατατεθέν της χώρας- να κοσμούν πολλές από τις δημιουργίες της.

Εκτός από τις οκτώ νέες κολεξιόν που υπογράφει η Κιουρί, ο γαλλικός οίκος επωφελήθηκε από την ευκαιρία να παρουσιάσει πρώτη φορά την ανδρική σειρά για το φθινόπωρο του 2017. Τα εγκαίνια της νέας μπουτίκ, η οποία καταλαμβάνει πέντε ορόφους μέσα στο Ginza Six, έλαβαν χώρα σε μια χρονική περίοδο που οι δαπάνες των τουριστών στην Ιαπωνία έφθασαν σε πρωτοφανή υψηλά επίπεδα. Η αύξηση θα ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή, αν δεν παρουσιαζόταν ταυτόχρονη μείωση στην αγοραστική δύναμη των Κινέζων επισκεπτών.

Ο τουρισμός όμως δεν είναι κάτι που απασχολεί τον όμιλο LVMH, στον οποίο ανήκει ο Dior. «Αυτό που θέλουμε να κάνουμε στην Ιαπωνία είναι να στοχεύσουμε στην τοπική αγορά. Στοχεύουμε στους Ιάπωνες πελάτες, οι οποίοι ήταν επί μακρόν σούπερ πελάτες για τα είδη πολυτελείας και τη μόδα. Η δραστηριότητά μας δεν βασίζεται στον τουρισμό. Ο στόχος μου σε μια χώρα ήταν πάντα να έχω ένα πολύ ισχυρό τοπικό πρόγραμμα» τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Dior Σίντνεϊ Τολεντάνο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα