60 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΑΠ: Λαμπερή VIP αγκαλιά στους μικρούς «ήρωες»

SHOWBIZΔυναμικό «παρών» από τον επιχειρηματικό και τον αθλητικό κόσμο σε μια ξεχωριστή βραδιά60 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΑΠ: Λαμπερή VIP αγκαλιά στους μικρούς «ήρωες»Σάββατο, Δεκέμβριος 22, 2018 - 15:00

❱❱ 60 χρόνια ΟΠΑΠ! Φιλανθρωπικό gala με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά για τη στήριξη του «Μαζί για το Παιδί» και της ΕΛΕΠΑΠ
❱❱ Ρόκκος, Μαραβέγιας, Μουζουράκης, Τάμτα προσέφεραν αφιλοκερδώς ένα μοναδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα

Με μια λαμπερή εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά γιόρτασε ο ΟΠΑΠ

τα 60 χρόνια από την ίδρυσή του. Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε φιλανθρωπικό gala για τη στήριξη της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) και της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί».

Τη νέα σημαντική πρωτοβουλία εταιρικής υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ αγκάλιασαν με ιδιαίτερη θέρμη ο επιχειρηματικός και ο αθλητικός κόσμος, που έδωσε δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση και ενίσχυσε οικονομικά το έργο των δύο φορέων.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού gala του ΟΠΑΠ, θα κατευθυνθούν για τη στήριξη του προγράμματος «Οικονομική Υιοθεσία Παιδιών» της ΕΛΕΠΑΠ και του προγράμματος «Προσφέρω γιατί νοιάζομαι» της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί».

Την εκδήλωση για τα 60 χρόνια ΟΠΑΠ παρουσίασε ο Σάκης Ρουβάς. Μαζί του επί σκηνής βρέθηκαν οι Στέλιος Ρόκκος, Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας και Τάμτα, οι οποίοι πρόσφεραν αφιλοκερδώς ένα μοναδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Οι προσκεκλημένοι, εκτός από πλούσιο θέαμα, απόλαυσαν και πολλές εκπλήξεις, ενώ συμμετείχαν σε ειδική κλήρωση του ΟΠΑΠ και κέρδισαν μοναδικά δώρα και συλλεκτικά αθλητικά αντικείμενα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα