3.000 ευρώ για πληρωμένο σεξ με την plus size Ξανθούλα Τζερεφού

14:48 8/4/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ3.000 ευρώ για πληρωμένο σεξ με την plus size Ξανθούλα ΤζερεφούΔευτέρα, Απρίλιος 8, 2019 - 14:47

❱❱ Η «πληρωμένη» απάντηση της Ξανθούλας σε follower, που της ζήτησε μέσω Ιnstagram να κάνουν πληρωμένο σεξ!

Το plus size μοντέλο του «Greece’s Next Top Model» απάντησε δημόσια στον διαδικτυακό... φίλο της, που της ζητούσε να συνευρεθούν ερωτικά με αντάλλαγμα το ποσό των 3.000 ευρώ, ξεμπροστιάζοντάς τον: «Φίλος, μάλλον σε λάθος άτομο απευθύνθηκες. Μην είσαστε ανώμαλοι, μην ψάχνετε το πληρωμένο σεξ. Βρείτε έναν άνθρωπο να σας αγαπήσει» έγραψε και μάλλον απογοήτευσε τον θαυμαστή της.

Δεν είναι η πρώτη και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία φορά που η Ξανθούλα μάς εκπλήσσει με τον τρόπο που επιλέγει να απαντά στα περίεργα σχόλια που της κάνουν διαδικτυακά. Πριν από περίπου δύο μήνες είχε και πάλι βάλει τα πράγματα στη θέση τους, όταν κυκλοφόρησαν διάφορα σχόλια που είχαν να κάνουν με το σώμα της και το βάρος της μετά τη συμμετοχή της στο «GNTM».

«Με αφορμή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών είπα να σας πω κι εγώ δυο λόγια. Κυκλοφορούν άρθρα του τύπου “Η Ξανθή πιο αδύνατη από ποτέ”, “Η Ξανθή δεν είναι πια plus size μοντέλο” και διάφοροι τέτοιοι δελεαστικοί τίτλοι προς τους αναγνώστες. Η αφορμή ήταν ένα post που έκανα με δύο φωτογραφίες μου που φορούσα μαύρα ρούχα. Ολοι ξέρουμε ότι το total black look όλους μάς αδυνατίζει» έσπευσε να διευκρινίσει.

Να θυμίσουμε πως η Ξανθή Τζερεφού, η οποία πάσχει από διαβήτη τύπου 1, αποχώρησε από το παιχνίδι λίγες εβδομάδες πριν από τον τελικό, καθώς χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα