20 χρόνια στο έκφυλο ζευγάρι της Ρόδου

18:10 3/2/2015 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΙΗΡΚΕΣΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙ20 χρόνια στο έκφυλο ζευγάρι της ΡόδουΤρίτη, Φεβρουάριος 3, 2015 - 18:05

Βαριές ποινές επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω στη μητέρα και στον πατριό της 19χρονης -σήμερα- κοπέλας από τη Ρόδο οι οποίοι την υπέβαλαν σε άγριους βιασμούς, βασανιστήρια και απειλές από τα 14 ως και τα 18 της χρόνια. Τόσο ο 52χρονος όσο και η 41χρονη καταδικάστηκαν σε 20 χρόνια κάθειρξη ο καθένας με ομόφωνη απόφαση των δικαστών (με ψήφους 7-0). Αξίζει να σημειωθεί ότι και

η εισαγγελική πρόταση ήταν καταδικαστική και για τους δύο.

Κατά τη διάρκεια της δίκης σε πρώτο βαθμό που έγινε χθες στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω με κατηγορουμένους τη μητέρα της και τον σύντροφό της, η 19χρονη βίωσε ακόμα μία φορά την κόλαση των εφηβικών της χρόνων. Τον πατριό βάρυναν κατηγορίες για βιασμό κατ' εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού που έχει συμπληρώσει τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη κατ' εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση από πρόσωπο που συνοικεί με το ανήλικο. Επίσης, κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος αντιμετώπιζε και η 41χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε όλα τα αδικήματα που βαραίνουν τον 52χρονο σύντροφό της.

«Απονεμήθηκε δικαιοσύνη. Ηταν μια δικαίωση για την εντολέα μου και για μένα που χειρίστηκα αυτή τη συγκλονιστική υπόθεση» τόνισε μιλώντας στην «Espresso» ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής Νικήτας Μπόλκας.

Το κλίμα μέσα στη δικαστική αίθουσα ήταν ηλεκτρισμένο, αφού παραβρέθηκαν μέλη και των δύο οικογενειών. Η 19χρονη Τ.Χ. ήταν σοκαρισμένη, καθώς χρειάστηκε να επαναλάβει τα όσα φρικτά έζησε στα χέρια της μάνας της και του φίλου της, τα οποία η «Espresso» είχε αποκαλύψει κατ' αποκλειστικότητα με λεπτομέρειες από τη δικογραφία της πρωτοφανούς υπόθεσης, οι οποίες προκαλούσαν σοκ.

Ο εφιάλτης για την κοπέλα άρχισε το 2009, αμέσως μόλις έκλεισε τα 14 χρόνια της και διήρκεσε μέχρι την ενηλικίωσή της, το 2013, οπότε αποφάσισε να βάλει η ίδια ένα τέλος. Το σπίτι όπου έμενε μαζί με τους δύο μικρότερους αδελφούς της (ηλικίας σήμερα 13 και 15 ετών) είχε μετατραπεί σε τόπο μαρτυρίου γι' αυτήν μετά το διαζύγιο των γονιών της, όταν η 36χρονη τότε μητέρα της έβαλε στο σπίτι τον 47χρονο εραστή της.

Εύα Παπαδάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα