150.000 ευρώ για να γαζώσουν τον Στεφανάκο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ150.000 ευρώ για να γαζώσουν τον ΣτεφανάκοΣάββατο, Ιανουάριος 20, 2018 - 15:00

❱❱ Και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει αναλάβει δράση στις έρευνες
❱❱ Φόβοι ότι η εκτέλεση θα ανοίξει έναν μεγάλο κύκλο αίματος με νέο ξεκαθάρισμα λογαριασμών
❱❱ Κούγιας: Δεν εμπλέκεται ο Κώστας Ναστούλης

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Το πιο ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο θανάτου της τελευταίας εικοσαετίας στον χώρο

της νύχτας ήταν αυτό του Βασίλη Στεφανάκου, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την εξιχνίαση της μαφιόζικης δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή του απόλυτου «άρχοντα της πόλης» ενδέχεται να κοστολογήθηκε στα 150.000 ευρώ, με το ποσό να περιλάμβανε από τις παρακολουθήσεις και την προεργασία ως την εκτέλεση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για την εξέλιξη των ερευνών έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, με δεδομένη την επαφή που είχε αναπτύξει ο Βασίλης Στεφανάκος στις φυλακές με έγκλειστα μέλη ένοπλων οργανώσεων και τη φιλολογία διαρροών που είχε διανθίσει αυτήν τη «σχέση». Μάλιστα, η Αντιτρομοκρατική έχει ζητήσει πλήρη ενημέρωση από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κρατούν λεπτομερή κατάλογο με τα πρόσωπα που σχετίζονται με τη νύχτα και την παρανομία και τα τελευταία 24ωρα έδωσαν το «παρών» στον τόπο όπου δολοφονήθηκε ο Βασίλης Στεφανάκος, σε ένα ιδιότυπο προσκύνημα και μια ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπό του. Αυτό που ενδιαφέρει τους αξιωματικούς είναι ποιοι δεν... εμφανίστηκαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στον δολοφονημένο ηγέτη της νύχτας!

«Από εκεί πέρασε όλη η νύχτα, ωστόσο το πλέον σημαντικό για την εξαγωγή συμπερασμάτων είναι οι ηχηρές απουσίες από τον τόπο του εγκλήματος» λέει στην «Espresso» αστυνομικός που μετέχει στις έρευνες.

Αντιδράσεις

Πάντως, στην Ασφάλεια περιμένουν την αντίδραση των ανθρώπων που κινούνταν στον κύκλο του Βασίλη Στεφανάκου, καθώς φοβούνται ότι αυτή η μαφιόζικη εκτέλεση θα ανοίξει έναν μεγάλο κύκλο αίματος με νέο ξεκαθάρισμα λογαριασμών και κυρίως προσώπων που διαφεντεύουν τη νύχτα. Μάλιστα, εκτιμούν πως η πρώτη αντίδραση που θα υπάρξει θα οριοθετήσει και τον κύκλο των υπόπτων για τη δολοφονία.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί εξακολουθούν να συλλέγουν οπτικό υλικό τόσο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας στη λεωφόρο Αθηνών όσο και από τα κλειστά κυκλώματα ασφαλείας καταστημάτων και επιχειρήσεων, ακόμα και των ημερών που προηγήθηκαν της δολοφονίας. Προσπαθούν να εξακριβώσουν αν στα πλάνα έχουν καταγραφεί ύποπτες κινήσεις κατά τις μετακινήσεις του Βασίλη Στεφανάκου και αν κάποιοι παρακολουθούσαν προσεκτικά τις κινήσεις του. Στην περίπτωση που οι Αρχές εξασφαλίσουν τέτοιο υλικό, τότε θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα στις έρευνες για την εξιχνίαση του συμβολαίου θανάτου.

ΚΟΥΓΙΑΣ: ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ

Αμεση ήταν η αντίδραση του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια στη φημολογία για εμπλοκή του πελάτη του Κώστα Ναστούλη (φωτό) στη δολοφονία του Στεφανάκου. Σε ανακοίνωσή του ο γνωστός δικηγόρος αναφέρει: «Από τις πρώτες πρωινές ώρες δημοσιογράφοι τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, αλλά και ειδησεογραφικών sites, οι οποίοι είναι εγκατεστημένοι στην είσοδο του Μεγάρου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, διαδίδουν την ψευδή και συκοφαντική για τον εντολέα μου είδηση, περιγράφοντάς τον και χωρίς να αναφέρουν το όνομά του, ότι μεταξύ των υπόπτων, οι οποίοι σχετίζονται με την ανθρωποκτονία του αειμνήστου Βασιλείου Στεφανάκου, είναι και ο εντολέας μου Κωνσταντίνος Ναστούλης.

Ο Κωνσταντίνος Ναστούλης, πριν αθωωθεί αμετάκλητα κατ’ επανάληψη σε διάφορες δικαστικές υποθέσεις, ταλαιπωρήθηκε με τέτοιες φήμες και ψευδείς ειδήσεις, αλλά και δικογραφίες χωρίς στοιχεία, για αρκετά χρόνια».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα