Ζώδια – Προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται: Περίεργο πλανητικό σκηνικό!

13:16 25/11/2013 - Πηγή: TNSite

Περίεργο το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας που ακολουθεί, θα πρέπει να είμαστε αρκετά ευέλικτοι για να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις που θα δεχθούμε και μεγάλη ψυχραιμία στις κουβέντες που θα καλεστούμε να κάνουμε. Θα υπάρξουν φάσεις που θα νιώθουμε ότι παλεύουμε μόνοι μας, χωρίς υποστήριξη από πουθενά και τάση να ξεκαθαρίσουμε καταστάσεις και να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις χωρίς όμως μεγάλες διαπραγματευτικές ικανότητες. Οι υποθέσεις που θα τρέχουν απαιτούν μεγάλη προσήλωση και σαφήνεια στα λόγια και τις πράξεις. Στο τέλος όμως της εβδομάδας –με μια σχετική υπερβολή- ότι ανεκπλήρωτο είχε μείνει

ως απωθημένο από τον Οκτώβρη κι έπειτα , έρχεται σε αίσιο τέλος και ανεβάζει την ψυχολογία και την διάθεση όλων!

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σας ανεβαίνει για το επόμενο διάστημα και αρχίζετε να κάνετε σχέδια για αποδράσεις και μίνι διακοπές προκειμένου να αποφορτιστείτε εντελώς από υποχρεώσεις και προβλήματα. Ευτυχώς το σπίτι και η οικογένεια σας στηρίζει απόλυτα τις προθέσεις σας και μάλιστα συχνά πυκνά χρηματοδοτεί τις επιθυμίες σας ώστε να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα

ΤΑΥΡΟΣ

Η σοβαρότητα, η επιμονή και η προσήλωση στους στόχους σας θα φέρει βεβαίως και το επιθυμητό αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου. Η επιρροή του Κρόνου κυρίως στους γεννημένους το β δεκαήμερο φέρνει επαγγελματικές αλλά και προσωπικές ευκαιρίες που απαιτούν όμως δεσμεύσεις και υποχρεώσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας δώστε μεγάλη προσοχή σε οικονομικές δοσοληψίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι υποχρεώσεις και το τρέξιμο της καθημερινότητας δεν έχουν τελειωμό αυτό το διάστημα και αν υπήρχαν ακόμα 24 ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας πάλι δεν θα καταφέρνατε να μην αφήσετε εκκρεμότητες πίσω σας. Ενέργεια και δύναμη θα αντλήσετε όμως από τον/την αγαπημένο/η σας που προτίθεται να ασχοληθεί με τα πρακτικά- και όχι μόνο- θέματα της κοινής σας ζωής προκειμένου να σας διευκολύνει. Αφήστε τους να σας κανακέψουν λοιπόν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο έρωτας καλά κρατεί για τους περισσότερους από εσάς και βεβαίως αν υπάρχουν αδέσμευτοι παντού πλέον υπάρχουν διαθέσιμοι θαυμαστές για να σας αποζημιώσουν. Σοβαρές αποφάσεις που σχετίζονται με παιδιά ή θέματα δημιουργικότητας θα σας απασχολήσουν επίσης, ενώ αν νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε για να εκφράσετε τα τυχόν παράπονά σας φροντίστε να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας ώστε να μην πληγώσετε ανθρώπους που αγαπάτε.

ΛΕΩΝ

Σημαντική νότα αισιοδοξίας και καλής διάθεσης η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη που για σας σηματοδοτεί μια περίοδο έντονης ερωτικής αλλά και γενικότερα δημιουργικής περιόδου. Δεν υπάρχει βεβαίως περίπτωση να αποδεσμευτείτε από υποχρεώσεις, ευθύνες και εντατικά ωράρια εργασίας απλά όλα θα έχουν μια καλύτερη ροή και σεις υψηλότερα ποσά ενέργειας για να τα αντιμετωπίσετε. Ο έρωτας δίνει…. φτερά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να πριμοδοτεί ισχυρά και για μεγάλο διάστημα την ερωτική σας ζωή και τον Άρη να σιγοντάρει από τη δική σας πλευρά εξίσου παράφορα, αν δεν ερωτευθείτε αυτό το διάστημα μάλλον θα έχετε πάθει ανοσία στα τσιμπήματα του μικρού φτερωτού Θεού! Πάθος κι ένταση στα ερωτικά , δημιουργικότητα και φιλοδοξίες στα επαγγελματικά σας απογειώνουν σε επίπεδα που δύσκολα θα μπορέσουν να σας ανταγωνιστούν οι υπόλοιποι συμπολεμιστές σας του ζωδιακού!

ΖΥΓΟΣ

Πολλές αλλαγές και ανατροπές σε εργασιακό επίπεδο έχουν τελικά αποβεί θετικές για την δική σας περίπτωση και αυτό σας έχει δώσει ώθηση να προσπαθήσετε ακόμη περισσότερο. Η εβδομάδα αυτή θα σας δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε καλύτερα τις ιδέες σας, να δώσετε με σαφήνεια στους συνεργάτες σας τις προτάσεις σας αλλά και να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα της οικογενείας σας, αγαπημένους φίλους και γνωστούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα δροσερό ανανεωτικό αεράκι φυσά στον τομέα των οικονομικών σας και αν φανείτε λίγο προσεκτικοί και έχετε τα μάτια ανοιχτά στις ευκαιρίες μπορείτε να σταθεροποιήσετε νέες πηγές εσόδων ώστε να μακροημερεύσουν. Ο φιλικός περίγυρος που σας προβληματίζει αρκετές μέρες τώρα δείχνει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και ο καθένας να παίρνει τη θέση που του αναλογεί στην καρδιά σας. Μόνο μην μπερδέψετε το ταίρι σας μαζί τους γιατί δεν διαθέτει την δική σας κατανόηση απέναντί τους

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η περίοδος των γενεθλίων σας ξεκινά –όχι ακριβώς πανηγυρικά- αλλά τουλάχιστον με πολύ καλύτερες προϋποθέσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Επιτέλους εν δια μέσου κρίσης υπάρχει για σας ανάκαμψη και νέες πηγές εσόδων ώστε να πάρετε κάπως τα πάνω σας. Στα μέσα της εβδομάδος ευχάριστα νέα από φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα σας φτιάχνουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση ενώ ο έρωτας εξακολουθεί να επιμένει να χτυπά την πόρτα σας. Μην τον αφήσετε να περιμένει άλλο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρ’ όλες τις προσπάθειες να οργανώσετε ένα καλύτερο πρόγραμμα επαγγελματικής δράσης συνεχίζετε να μην προλαβαίνετε να αντεπεξέλθετε σε όλα χωρίς άγχος. Ίσως είναι και η προσωπική/κοινωνική σας ζωή με αυξημένες απαιτήσεις αυτό το διάστημα με αποτέλεσμα στο τέλος της μέρας να νιώθετε εντελώς αποκαμωμένοι. Το φλέγον θέμα της εβδομάδος είναι ότι θα χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωποι με φιλικά πρόσωπα(?) και να ανοίξετε κουβέντες –μάλλον- δυσάρεστες για τον χαρακτήρα σας, απαραίτητες όμως για να ξεκαθαρίσουν πράγματα που σας έχουν προβληματίσει από μέρους τους

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τοπίο εξακολουθεί να είναι πιεστικό σε σχέση με την επαγγελματική σας ζωή και τον εργασιακό χώρο γενικότερα. Οι προσπάθειες σας να αποδείξετε ότι είστε άξιοι και ικανοί σε δύσκολους καιρούς να τα καταφέρετε εξίσου καλά, θα στεφθεί με επιτυχία, τα εύσημα όμως θα τα πάρετε πολύ αργότερα(και οικονομικά). Η επιμονή είναι άκρως απαραίτητη σε αυτή τη φάση καθώς και η ψυχραιμία καθ’ όλη την διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Καλύτερη διάθεση από τα μέσα της εβδομάδος με συμβολή καλών φίλων που σας νοιάζονται.

ΙΧΘΕΙΣ

Η επαγγελματική σας ζωή μπαίνει σε μια καλύτερη φάση με δυνατότητα να προβάλετε πολύ καλύτερα τα προσόντα και τις δεξιότητες σας. Αποφύγετε να μιλήσετε όμως για οικονομικά θέματα αυτή την εβδομάδα και περιοριστείτε σε ανιχνεύσεις περί των προθέσεων των συνεργατών σας. Τα καλά νέα έρχονται από τη συναισθηματική σας ζωή, τα φιλικά πρόσωπα αλλά και την οικογένεια σας που όλοι αυτοί ομαδικά στηρίζουν τις επιλογές σας και φροντίζουν να σας ευχαριστούν με κάθε τρόπο.

Βάσια Κόντη στο facebook

Tsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα