Ζήγρας: Τα χρήματα από τις μίζες είναι πολύ περισσότερα από τα 57 εκατ. ευρώ. Ο Άκης είναι εθισμένος στο χρήμα

21:56 11/10/2013 - Πηγή: TNSite

Παράλληλα, τόνισε πως δεν ήταν ο ταμίας του Άκη Τσοχατζόπουλου, και τους ταμίες τους έχω κατονομάσει στον ανακριτή.

Μάλιστα, τόνισε πως τα χρήματα από τις μίζες είναι πολύ περισσότερα από τα 57 εκατομμύρια ευρώ που έχουν φανεί.

"Οι δίκες θα οδηγήσουν στα ποσά που υποψιάζεται ο κόσμος, και εκεί θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά νούμερα", είπε.

Ερωτηθείς τι οδήγησε τον Άκη Τσοχατζόπουλο

να κλέψει το ελληνικό Δημόσιο, ο κ. Ζήγρας απάντησε πως ήταν ο εθισμός στο χρήμα.

"Δεν μ' αρέσει να κατηγορώ τους ανθρώπους, αλλά ο Τσοχατζόπουλος είναι εθισμένος στο χρήμα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, είπε, ότι έχει δεχθεί επανειλημμένως απειλές και πως ζήτησε προστασία. "Δεν κυκλοφορώ ελεύθερος, δεν μπορώ, φοβάμαι", υποστήριξε.

Ερωτηθείς γιατί δεν βγήκε νωρίτερα να καταγγείλει όσα έκανε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο Ζήγρας υπενθύμισε ότι κατά τη διάρκεια της δίκης οι συνήγοροι και ο ίδιος ο πρώην υπουργός, ο παρολίγον πρωθυπουργός της χώρας, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, προσπάθησαν να τον βγάλουν τρελό.

"Φανταστείτε να τα έλεγα τότε, όταν ήταν υπουργός και Νο2 του ΠΑΣΟΚ, θα με πήγαιναν σίγουρα στο τρελοκομείο", παρατήρησε.

"Θα προτιμούσα να μην τον δω", είπε καθώς νιώθει μια λύπηση για εκείνον καθώς δεν στήριξε ούτε το ίδιο του το παιδί.

"Όταν αποφεύγεις να στηρίξεις το ίδιο σου το παιδί, πως να συζητήσεις με έναν τέτοιον άνθρωπο, την ώρα μάλιστα που το παιδί του τον στήριξε με κάθε τρόπο", είπε, επαναλαμβάνοντας ότι αυτό δείχνει πως πρόκειται για μία κλασική περίπτωση εθισμού χρήματος.

Ο Νικόλαος Ζήγρας παραχώρησε συνέντευξη και στον Alpha, την οποία παρουσίασε στο κεντρικό του δελτίο. "Θέλησε να κρυφτεί πίσω από το ψέμα και να συμπαρασύρει όλους εμάς στην άβυσσο" ανέφερε ο Ν. Ζήγρας, ενώ τόνισε ότι το "να κρύβει κανείς την αλήθεια και να μην θέλει να ομιλήσει για αυτήν είναι σαν να θάβει χρυσάφι στο χώμα".

"Το θάρρος της γνώμης θα πρέπει να το διακρίνει η σοβαρότητα και το ήθος και αυτό προσπάθησα να κάνω", είπε.

"Πιστεύω όταν ξέσπασε η ιστορία θα μπορούσε να επωμιστεί το βάρος ως ο μοναδικός παραλήπτης των χρημάτων", ανέφερε, μιλώντας στον Alpha, προσθέτοντας πως ο Α. Τσοχατζόπουλος νόμιζε ότι έτσι θα προστάτευε τον εαυτό του.

Άκης Τσοχατζόπουλος αισθάνεται ακόμη ότι είναι υπουργός, ο άνθρωπος ζει σε έναν παραλογισμό", σημείωσε και τόνισε πως "δεν είχε ποτέ το σθένος της γνώμης του να πει τα πραγματικά γεγονότα".

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα