Ζέτα Μακρυπούλια: Τα καρφιά για το Dancing

05:42 5/11/2013 - Πηγή: TNSite

Οριστικά πίσω της έχει αφήσει η Ζέτα Μακρυπούλια το Dancing with the Stars και ούτε που το πολυσκέφτεται.

«Στα επαγγελματικά κλείνουν τα πράγματα. Λειτουργώ με το συναίσθημα, αλλά όταν οι άλλοι δεν λειτουργούν παύω να βάζω μπροστά το συναίσθημα και κλείνει το θέμα», είπε η Ζέτα που μόνο για μια στιγμή σκέφτηκε το Dancing

την πρώτη Κυριακή και μετά το ξέχασε πολύ εύκολα.

«Μου έλειψε το Damcing; Θα σου πω πως μου έλειψε. Την πρώτη Κυριακή, ήμουν την πρόβα, κι εκεί γύρω στο μεσημέρι έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται ότι τώρα θα ήμουν εκεί, με τους διαγωνιζόμενους, θα έκανα αυτό. Με πήγε η συνήθεια, αλλά μετά ξεχάστηκα με την πρόβα», είπε.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι όταν έκλεισε την πόρτα του Γιάννη Λάτσιου, έχοντας πάρει την απόφασή της να μην συνεχίσει στο Dancing, το σκέφτηκε μια εβδομάδα, αλλά αυτό ήταν.

«Σαφώς στεναχωρήθηκα. Όταν πήρα την απόφασή μου για μια εβδομάδα το είχα στο μυαλό μου. Μου λείπει, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή με αυτό που κάνω τώρα και μου δίνει τεράστια χαρά», είπε.

Ενδεικτικό της ψυχρότητας που υπάρχει ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Γ. Λάτσιο ήταν και η απάντησή της για το με ποιους έχει κρατήσει επαφή από το Dancing.

«Με κάποιους από το Dancing έχω κρατήσει επαφές με ανθρώπους που ήταν πίσω από τις κάμερες. Από αυτούς που ξέρετε έχω επαφή με τον Φωκά, αλλά δεν έχει τύχει να μιλήσω με κάποιον άλλο. Κι όταν ήμουν στο Dancing δεν είχα πολλές σχέσεις εκτός του show», είπε.

Η Ζέτα αποκάλυψε επίσης ότι επί μία πενταετία ήταν μόνη της και δεν υπήρχε κάποιος άνδρας στη ζωή της.

«Επί μία πενταετία ήμουν μόνη και είχα αφοσιωθεί αποκλειστικά στα επαγγελματικά μου. Ήταν μια υπέροχη περίοδος, που έπρεπε να τη ζήσω και την απόλαυσα», είπε.

Για πρώτη φορά μάλιστα μίλησε και για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς από διάφορους που την αμφισβητούν ως ηθοποιό.

«Έχω κατηγορηθεί πολύ γιατί κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Έχω ακούσει πάρα πολλά για το τι δουλειά κάνω τελικά. Εγώ δεν απαντώ και πλέον δεν ασχολείται και κανένας γιατί σχεδόν όλοι το κάνουν», είπε.

Τέλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να την ξαναδούμε στην τηλεόραση από τον Ιανουάριο, οπότε και ολοκληρώνονται οι θεατρικές της υποχρεώσεις.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα