Ζάκυνθος: Συλλήψεις για διαρρήξεις και ναρκωτικά

11:51 29/4/2013 - Πηγή: TNSite

Συνελήφθησαν στην πόλη της Ζακύνθου, από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης του νομού, τρεις ημεδαποί ηλικίας από 19 έως 23 ετών για διάρρηξη σε περίπτερο, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο. Στην κατοχή τους είχαν ένα μεταλλικό κουτί αυτόματου πωλητή καρτών κινητής τηλεφωνίας με μικρό χρηματικό ποσό το οποίο είχαν αφαιρέσει λίγη ώρα πριν από περίπτερο καθώς και ο λοστός που χρησιμοποίησαν.

Από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις ημεδαποί εμπλέκονται σε άλλες τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων αυτόματων πωλητών καρτών κινητής τηλεφωνίας από περίπτερα στην ευρύτερη περιοχή
της Ζακύνθου κατά τις οποίες ακολουθώντας την ίδια μεθοδολογία αφαιρούσαν τα κουτιά με τα χρήματα. Οι τρεις ημεδαποί οδηγήθηκαν στον Ανακριτή Ζακύνθου. Επίσης, συνελήφθη στους Αμπελόκηπους Ζακύνθου, από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας,21χρονος ημεδαπός για κατοχή κάνναβης. Σε έλεγχο που έγινε στον 21χρονο βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 30 γραμμαρίων περίπου.Ο 21χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Σύνταξη: Σάκης Νέγκας

Keywords
Τυχαία Θέματα