«Υπολογίζει σε μένα ο Κόντε»

16:36 1/7/2013 - Πηγή: TNSite
Αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους τον περασμένο χειμώνα, αλλά θα φορέσει τη φανέλα της τις προσεχείς μέρες. Ο Φερνάντο Γιορέντε ετοιμάζεται να ταξιδέψει για το Τορίνο, προκειμένου να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να ξεκινήσει επίσημα την καριέρα του με τη φανέλα της «Γιούβε».

Ο Βάσκος επιθετικός είναι ενθουσιασμένος από την προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του, όπως φάνηκε από όσα είπε σε εφημερίδες της Ισπανίας, λίγο πριν αναχωρήσει για την Ιταλία. «Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω τη νέα περιπέτεια της ζωής

μου. Επέλεξα τη Γιουβέντους γιατί οι άνθρωποί της μου απέδειξαν πως με ήθελαν πολύ. Μου συμπεριφέρθηκαν με άψογο τρόπο και με κέρδισαν αμέσως. Ασφαλώς με ενθουσιάζει η προοπτική της ομάδας, η οποία θα διεκδικήσει εκτός των εγχώριων τίτλων και το Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι που μέχρι πριν από λίγο καιρό, δεν θα μπορούσα ούτε να διανοηθώ», σημείωσε ο Γιορέντε.

Πριν από ένα χρόνο οι οπαδοί της Αθλέτικ Μπιλμπάο τον αποθέωναν και τον θεωρούσαν έναν από αυτούς. Σήμερα οι περισσότεροι είναι εναντίων του. «Αν πέρσι κάποιος μου έλεγε πως θα ερχόταν μια μέρα που θα έφευγα από την Αθλέτικ, θα τον θεωρούσα τρελό. Αλλά πολλά άλλαξαν κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς. Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά νομίζω πως οι οπαδοί της ομάδας με κρίνουν άδικα», ήταν το παράπονο που εξέφρασε ο νέος επιθετικός της «Γιούβε».

Αναφορικά με το ρόλο που θα έχει στη Γιουβέντους, ο Γιορέντε δείχνει αισιόδοξος. «Έχω μιλήσει με τον Αντόνιο Κόντε και με έχει διαβεβαιώσει πως υπολογίζει πολύ σε μένα. Θεωρώ πως θα έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι της νέας μου ομάδας», είπε χαρακτηριστικά ο Φερνάντο Γιορέντε.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα