Υπερβολική δόση ναρκωτικών η αιτία θανάτου της συζύγου υπουργού στην Ινδία

22:38 20/1/2014 - Πηγή: TNSite

Αυτό μετέδωσε τη Δευτέρα το ινδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο PTI.

Ο Σάσι Ταρούρ, 57 ετών, υπουργός Ανάπτυξης και Ανθρωπίνων Πόρων, βρήκε νεκρή τη σύζυγό του Σουνάντα Πούσκαρ στο ξενοδοχείο όπου διέμενε το ζεύγος, όταν επέστρεψε στο δωμάτιό τους μετά από μια σύσκεψη στο Κόμμα του Κογκρέσου.

Η ιατροδικαστική έκθεση που κατατέθηκε σήμερα στον εισαγγελέα που ερευνά το θέμα αναφέρει ότι ο θάνατος της Πούσκαρ οφείλεται σε ισχυρή δόση ναρκωτικών ουσιών. Ο εισαγγελέας Αλόκ Σάρμα αρνήθηκε να δώσει περισσότερες

διευκρινίσεις για το θέμα.

Ο υπουργός έχει δεσμευτεί ότι θα συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές και ζήτησε να επιταχυνθούν οι έρευνες για τα αίτια θανάτου της συζύγου του. Η 52χρονη Πούσκαρ σε μηνύματα που είχε στείλει στο Twitter υποστήριζε ότι ο Ταρούρ διατηρούσε εξωσυζυγικό δεσμό με μια Πακιστανή δημοσιογράφο, την Μεχρ Ταράρ. Ο υπουργός ανέφερε τότε οι φήμες αυτές διαδόθηκαν από κάποιους που μπήκαν στο λογαριασμό του ζεύγους στο Twitter και ισχυρίστηκε ότι έχει έναν "ευτυχισμένο γάμο". Ωστόσο η Πούσκαρ τον διέψευσε, παραδεχόμενη ότι εκείνη έγραψε τα μηνύματα.

Η Πακιστανή δημοσιογράφος διέψευσε κατηγορηματικά ότι διατηρούσε δεσμό με τον Ινδό υπουργό.

Ο ένας από τους τρεις ιατροδικαστές που συμμετείχαν στη νεκροτομή, ο Σούντιρ Γκούπτα, είπε πάντως ότι στο σώμα της Πούσκαρ υπήρχαν ίχνη από "τραύματα" αλλά δεν έχει διαπιστωθεί εάν αυτά σχετίζονται με τον θάνατό της.

Η σορός της Πούσκαρ αποτεφρώθηκε το Σαββατοκύριακο, κατά το τυπικό της ινδουιστικής θρησκείας.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα