«Ξέρουμε τα κενά μας»

00:49 6/6/2013 - Πηγή: TNSite
Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι μεταγραφές στον Πανθρακικό. Ο Άκης Μάντζιος παρουσιάστηκε και επίσημα την Τετάρτη και μίλησε τόσο για την προετοιμασία που θα γίνει, όσο και για τις κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως στόχος του Πανθρακικού θα είναι η παραμονή στην επόμενη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τον Πανθρακικό τον γνώριζα και τον παρακολουθούσα. Ήταν ομάδα πολύ καλή με ποιοτικό ρόστερ, που έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αν είχε μεγαλύτερη σταθερότητα, θα ήταν ψηλότερα στη βαθμολογία. Υπήρχε μία επαφή με την διοίκηση της ομάδας, ήρθα στην Κομοτηνή,

υπήρχε ταύτιση απόψεων και συμφωνήσαμε για την ερχόμενη σεζόν. Θεωρώ πως ο Πανθρακικός είναι ένα οργανωμένο σωματείο με πολύ καλό όνομα στην αγορά. Νομίζω πως όλα αυτά βοηθάνε στο έργο του προπονητή»

Για το ρόστερ της ομάδας: «Έχω εικόνα του ρόστερ. Γνωρίζετε πως λήξανε αρκετά συμβόλαια, γύρω στα 14. Επιθυμία δική μου και της διοίκησης είναι η παραμονή όσο το δυνατόν περισσότερων ποδοσφαιριστών, που είχαν μεγάλη συμμετοχή. Υπάρχουν δύσκολες περιπτώσεις, που δεν εξαρτώνται απόλυτα από εμάς. Κάναμε ανακοινώσεις, θα ανακοινωθούν και άλλοι. Ξέρουμε τα κενά και τις αδυναμίες μας και θα κινηθούμε στην αγορά για την απόκτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Στόχοι υπάρχουν, πλάνο B υπάρχει πάντα και όπως και μεγάλη λίστα ποδοσφαιριστών. Νομίζω πως θα γίνουν οι καλύτερες επιλογές. Θα κοιτάξουμε να υπάρχει ο βασικός κορμός, προκειμένου να μην αλλοιωθεί η αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας».

Για τον αριθμό των ποδοσφαιριστών: «Στόχος είναι να είναι γύρω στους 25 ποδοσφαιριστές και να είναι ενσωματωμένα 2-3 από την ομάδα Νέων. Δεν έχω καλή εικόνα για τους νέους, ωστόσο θα υπάρχει έκθεση από τους ανθρώπους των ακαδημιών, για να κινηθούμε στη συνέχεια. Θα δώσουμε τα πάντα στα νέα παιδιά και είναι στο χέρι του καθενός να εξελιχθεί».

Για το προπονητικό επιτελείο και τις προπονήσεις το καλοκαίρι: «Έχουμε κλείσει και το τεχνικό επιτελείο. 25 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση και παράλληλα εκείνη την εβδομάδα θα γίνονται οι εξετάσεις. Από 1 Ιουλίου θα έχουμε διπλές προπονήσεις μέχρι 15 Ιουλίου, όταν και θα αναχωρήσει η ομάδα για το Μπάνσκο. Εκεί θέλουμε να δώσουμε 3 φιλικά και άλλα 4 με την επιστροφή μας στον ελλαδικό χώρο».

Για την ονοματολογία των τελευταίων ημερών: «Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που γράφτηκαν. Οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν, θα ανακοινωθούν αμέσως. Ονόματα ακούγονται πολλά, ωστόσο δεν θα μπούμε στη διαδικασία επιβεβαίωσης και διάψευσης. Αυτούς που θέλουμε , θα κάνουμε το παν να τους πάρουμε. Δεν μπορώ να πω ακριβώς αριθμό».

Για το μήνυμα στον κόσμο: «Χρειάζεται υπομονή. Δουλεύουμε καθημερινά. Θέλουμε να έχουμε μία καλή ομάδα και να εκπληρώσουμε τον στόχο και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για το στόχο της ομάδας: «Στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα