Ξεκίνησε το σόου ο Τζόκοβιτς

11:22 28/8/2013 - Πηγή: TNSite
Μόλις 82 λεπτά χρειάστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στην πρεμιέρα του στο US Open, όπου αν μη τι άλλο άφησε υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα στη πορεία.

Ο νούμερο ένα τενίστας στον κόσμο διέλυσε με χαρακτηριστική ευκολία 3-0 σετ (6-1, 6-2, 6-2) τον Ρικάρντας Μπερνάκις και πλέον κοιτάει στο εγγύς μέλλον, ξεκινώντας αντίστροφη μέτρηση για τα παιχνίδια που χρειάζεται για να φτάσει στην... πηγή, στον τελικό του αμερικανικού Grand Slam.

Το

παιχνίδι του Νόλε δεν «σηκώνει» ιδιαίτερη ανάλυση, καθώς μιλάμε για τεράστια διαφορά ποιότητας και φυσικά ο Σέρβος είχε την ευκαιρία να τεστάρει και κάποια πράγματα ενόψει της συνέχειας. Στον δεύτερο γύρο καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μπέντζαμιν Μπέκερ (Νο 87).

Μεγάλη «βόμβα» έσκασε στις γυναίκες. Εκεί, όπου η Σαμάνθα Στόσουρ που είχε σηκώσει την κούπα το 2011 αποκλείστηκε από την... 17χρονη Βικτόρια Ντουβάλ! Άνετα η Αζαρένκα, πέρασε στο δεύτερο γύρο. Στην μάχη ρίχνονται την Τετάρτη οι Μάρκος Παγδατής και Άντι Μάρεϊ. Ο Κύπριος αντιμετωπίζει τον Γκο Σοέντα στο απογευματινό πρόγραμμα της ημέρας, ενώ το βράδυ είναι ο αγώνας του κατόχου του τίτλου κόντρα στον Μικαέλ Λοντρά.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα