«Ξανά ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός»

15:57 7/8/2013 - Πηγή: TNSite
Την αισιοδοξία ότι ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει φέτος να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και θα πετύχει τους στόχους του εξέφρασε ο Νίκος Νταμπίζας κατά την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων του.

«Θέλουμε να δούμε τον Παναθηναϊκό ξανά ανταγωνιστικό. Θέλουμε ο κόσμος να φεύγει γεμάτος από το γήπεδο», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ και μίλησε για τους «κομμένους»:

«Από τη στιγμή που έχουμε κάνει έναν σχεδιασμό, αν και από τα παιδιά είμαστε ικανοποιημένοι,

δεν θα είναι σωστό να παίξει κάποιος από αυτούς».

Επίσης, τόνισε ότι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης έχει τελειώσει για τους «πράσινους» και απέφυγε να αναφερθεί στις υποθέσεις του Πράνιτς, του Ατζαγκούν και του Μέντες.

Αναλυτικά όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου κατά την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας

Για τους «κομμένους» και την εξέλιξη που έχουν οι υποθέσεις τους

«Δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί κάποιος από αυτούς τους παίκτες μέσα στη σεζόν. Από τη στιγμή που έχουμε κάνει έναν σχεδιασμό, αν και από τα παιδιά είμαστε ικανοποιημένοι, δεν θα είναι σωστό να παίξει κάποιος από αυτούς. Θα ήταν καλό να φέρουν κάποια πρόταση. Περιμένουμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να έρθουν κάποιες προτάσεις. Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα μαζί τους, αλλά αν μείνουν θα έχουμε πρόβλημα οικονομικό».

Για την απόφαση να αποκτηθούν ως δανεικοί ο Αμπεΐντ και ο Σίλντενφελντ

«Είχαμε αποφασίσει να μην προχωρήσουμε σε δανεισμούς ποδοσφαιριστών και αυτό φαίνεται από τις υπογραφές των συμβολαίων που κάναμε, αφού υπογράψαμε με κάποιους για τρία ή τέσσερα χρόνια. Στην πορεία άλλαξαν τα δεδομένα και μας δόθηκε η δυνατότητα να αποκτήσουμε με τη μορφή δανεισμού αυτούς τους δύο παίκτες. Για τον Σίντελφεντ έχουμε τη δυνατότητα αν μας αρέσει να τον αποκτήσουμε με κανονική μεταγραφή.

Για τον σχεδιασμό όσον αφορά τις μεταγραφές

«Βασιστήκαμε σε δύο άξονες. Το αγωνιστικό και το οικονομικό»

Για το στιλ των παικτών που ψάχνουν οι «πράσινοι»

«Το στιλ και οι ικανότητες είναι αδιαπραγμάτευτα. Έχουμε πάρει παίκτες υψηλούς επιπέδου. Προσπαθήσαμε για κάποιους παίκτες και οι περιπτώσεις από την Ελλάδα ήταν μετρημένες στα δάκτυλα τους ενός χεριού. Το ρόστερ δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Είναι τρεις παίκτες που μας έχουν απασχολήσει. Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Θέλουμε να δούμε τον Παναθηναϊκό ξανά ανταγωνιστικό. Θέλουμε ο κόσμος να φεύγει ο κόσμος γεμάτος από το γήπεδο»

Για την υπόθεση του Γιούρκα Σεϊταρίδη

«Η υπόθεση τελειώνει. Κάναμε μια πρόταση στον ποδοσφαιριστή και το θέμα ανήκει στο παρελθόν».

Για τους Φάλκενμπεργκ και Καστιλιόν που ήρθαν στην Ελλάδα για υπογραφές και τελικά αποχώρησαν χωρίς να ενταχθούν στην ομάδα

«Δεν θέλουμε να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Όταν έρχονται εδώ σημαίνει ότι το πράγμα πάει καλά, όμως όταν έρχονται εδώ και παρουσιάζουν διάφορες απαιτήσεις κάτι δεν πάει. Πρέπει να υπάρχει σχεδιασμός σε αυτά που έχουμε συζητήσει με τους παίκτες. Θέλω να είμαι σωστός στη θέση μου και για τους όρους που υπογράφουν οι παίκτες».

Για το «ναυάγιο» που σημειώθηκε στην μεταγραφή του Χάρη Μαυρία στην Σάντερλαντ

«Η μεταγραφή του Μαυρία ήρθε στην πορεία, δεν ήταν στο σχεδιασμό μας. Η μεταγραφή δεν έγινε, αν και θα ήταν μια οικονομική ενίσχυση για την ομάδαΉταν μια καλή οικονομικά πρόταση για τον παίκτη και την ομάδα. Από τη στιγμή που δεν προχώρησε, έχουμε στο ρόστερ μας έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Όσον αφορά το μέλλον δεν μπορώ να σας πω αν θα πουληθεί ή όχι, αφού η πραγματικότητα με διαψεύδει. Σε κάθε περίπτωση έχουμε έναν ποιοτικό παίκτη».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα