Βρέφος μέσα σε καρότσι έπεσε σε γραμμές τρένου

18:07 16/5/2013 - Πηγή: TNSite
Ένα κοριτσάκι 14 μηνών νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Δυτική Φιλαδέλφεια, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τραύμα στο κεφάλι, που προκλήθηκε όταν το καρότσι στο οποίο βρισκόταν… έπεσε από την αποβάθρα στις γραμμές του τρένου!

Κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης κατέγραψαν τη στιγμή που το καρότσι με το μωρό μέσα σε αυτό έπεσε στις γραμμές μπροστά στα έκπληκτα μάτια της μητέρας του και άλλων παρισταμένων.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ξαφνικά το καρότσι άρχισε να κυλάει προς την άκρη της αποβάθρας και προτού η μητέρα του παιδιού προλάβει να το σταματήσει…

αναποδογύρισε και έπεσε στις γραμμές.

«Απ’ όσα καταλαβαίνουμε από το βίντεο, η μητέρα του παιδιού αφαιρέθηκε, δεν έβαλε το φρένο στις ρόδες του καροτσιού, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να πέσει στις γραμμές» είπε ο υπεύθυνος ασφαλείας στο σταθμό, αναφέρει δημοσίευμα στην ιστοσελίδα nbcphiladelphia.com.

Στη συνέχεια η μητέρα του παιδιού πανικόβλητη πηδάει στις γραμμές, βγάζει το παιδί από το καρότσι και το δίνει σε έναν άντρα που βρίσκεται επάνω στην αποβάθρα.

Μια άλλη γυναίκα φαίνεται να ενεργοποιεί το συναγερμό του σταθμού, ειδοποιώντας το επερχόμενο τρένο, το οποίο –σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα- επρόκειτο να φτάσει στο σταθμό μέσα στο επόμενο λεπτό.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα