Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Διαψεύδουν καταγγελίες Τσίπρα περί παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ

14:28 6/10/2013 - Πηγή: TNSite

"Δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ" είπε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Παναγιώτης Κουρουμπλής, διαψεύδοντας δημοσίευμα της Real News.

"Ήμουν στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και ο Αλέξης Τσίπρας

δεν μου είπε "μη μιλάς στο τηλέφωνο γιατί κάποιοι σε ακούν" σχολίασε η Ρένα Δούρου στο Mega.

Εξήγησε πως αυτό που ειπώθηκε στη συνεδρίαση είναι ότι σε μια χώρα που παρακολουθούσαν τον πρωθυπουργό, πρέπει να δοθούν εξηγήσεις για το πώς παρακολουθούσε η αντιτρομοκρατική όλο αυτό το διάστημα.

Το δημοσίευμα είχε προκαλέσει και την έντονη αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, ο οποίος με ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά "ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό για ευνομούμενο Κράτος ισχυρισμό ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά".

Σε διαφορετική περίπτωση, καταλήγει η ανακοίνωση του Νίκου Δένδια, ο κ. Τσίπρας παραμένει υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί.

Κεδίκογλου: Να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή την αποκάλυψη για την καταγγελία - βόμβα του Αλέξη Τσίπρα καλεί τον επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διαψεύσει ή όχι το δημοσίευμα.

"Πέρασε ήδη μια ημέρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απαντά. Ξαναρωτάμε λοιπόν:Διαψεύδουν ή όχι, το δημοσίευμα με τις απαράδεκτες καταγγελίες του κ.Τσίπρα για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις με στόχο τον ίδιο και βουλευτές του;".

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα