Βορίδης σε Παππά: Η ΕΛΑΣ και οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν χρειάζονται την προστασία της Χρυσής Αυγής

19:21 27/9/2013 - Πηγή: TNSite

Απευθυνόμενος σε "σε όλους εσάς του συνταγματικού τόξου, δήθεν", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς δήλωσε: "Κάτω τα χέρια από τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας". Δήλωσε που είχε σαν αποτέλεσμα την άμεση αντίδραση του Μάκη Βορίδη και την πυροδότηση έντασης στο κοινοβούλιο.

Η Βουλή συνεδρίαζε μετά από επερώτηση

ανεξάρτητων βουλευτών για τη δυσαρμονία μεταξύ στοιχείων του υπουργείου Οικονομικών και της Τράπεζας της Ελλάδας επί του προϋπολογισμού του 2013.

"Σε εσάς που λέτε περί ναζιστικής θεωρίας της συλλογικής ευθύνης, αλλά εσείς την εφαρμόζετε, ένα έχω να πω: Κάτω τα χέρια από τα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας", είπε ο Χ. Παππάς, "προειδοποιώντας" ότι "θα βυθίσετε τη χώρα στο χάος" και σημειώνοντας ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις ανήκουν στον λαό.

Στον κ. Παππά, που αμέσως μετά αποχώρησε από την αίθουσα της Ολομέλειας, απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης, σημειώνοντας πως "Η Ελληνική Αστυνομία και οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν χρειάζονται την προστασία της Χρυσής Αυγής", αφού έχουν πολιτικούς προϊσταμένους και λειτουργούν με νομιμότητα. "Προστάτες δεν χρειάζονται και η λέξη μας φέρνει άλλες πρακτικές στη μνήμη", είπε.

Από την πλευρά του, ο ανεξάρτητος βουλευτής Μάρκος Μπόλαρης ανέφερε: "Κάποιοι που έχουν μάθει να λειτουργούν τη νύχτα, δεν μπορεί να εμφανίζονται ως προστάτες θεσμών τη μέρα".

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα