Βόλος: Σπ. Λυκούδης: Φως το τούνελ εξόδου από την κρίση

20:57 15/4/2013 - Πηγή: TNSite
«Μπορούμε να είμαστε σχετικά αισιόδοξοι. Αρχισε να διαφαίνεται φως στο τούνελ. Θα ήμουν πολιτικά πρόχειρος και αφελής αν προσδιόριζα τον χρόνο εξόδου από την κρίση» υπογράμμισε από το Βόλο ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, βουλευτής Επικρατείας της «Δημοκρατικής Αριστεράς» κ. Λυκούδης.

Εμφανίστηκε με νότα αισιοδοξίας στις δηλώσεις του, τονίζοντας ωστόσο με έμφαση πως ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά και ο μοναδικός για την σωτηρία της χώρας, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει κατατεθεί άλλο σχέδιο πέραν αυτού

που υλοποιείται. Αναφέρθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ –χωρίς να τον κατονομάσει- λέγοντας πως τα όσα ηρωίκά ακούγονται, όπως «θα σχίσουμε το μνημόνιο», «θα διώξουμε τους δανειστές», ηχούν καλά στα αυτιά, όμως στην πράξη κάθε άλλο παρά καλό θα είναι για την χώρα, αν δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο. «Μόνο πολιτικές ρουκέτες έχουν εκτοξευθεί μέχρι τώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λυκούδης τόνισε πως «η Δημοκρατική Αριστερά» έχει σηκώσει ένα μεγάλο βάρος συμμετέχοντας στην συγκυβέρνηση –και καλώς έκανε και το ανέλαβε- και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει μέχρι το τέλος και έως ότου η χώρα βγει από το τούνελ.

Ο κ. Λυκούδης, μαζί με το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος κ. Χρήστο Μαυροκεφαλίδη ήταν οι βασικοί ομιλητές στην Νομαρχιακή Συνέλευση Μαγνησίας, που αργά το βράδυ θα εκλέξει τα νέα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

Τον απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης έκανε ο γραμματέας κ. Παντελής Μαστρογιάννης επισημαίνοντας τις συνεχείς θεματικές παρεμβάσεις για τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, σημειώνοντας ωστόσο και την υστέρηση στην κατάθεση ερωτήσεων και προτάσεων στη Βουλή μετά την αποχώρηση του βουλευτή Μαγνησίας του κόμματος κ. Πάρη Μουτσινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα