Βίντεο: Η στιγμή της απελευθέρωσης των τριών κοριτσιών στο Κλήβελαντ

22:09 13/5/2013 - Πηγή: TNSite

Το βίντεο που προβλήθηκε από το Αμερικανικό δίκτυο CBS είναι τραβηγμένο το απόγευμα της 6ης Μαΐου από την Jasmina Baldrich και τη φίλη της Ashley Colon η οποίες βρισκόντουσαν τυχαία στην περιοχή και απαθανάτισαν το γεγονός με το κινητό τηλέφωνο της Jasmina.

Στη συνέχεια του βίντεο οι δύο νεαρές κοπέλες εξηγούν στην κάμερα την εμπειρία τους. Συμφώνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο Castro είχε απαγάγει τις τρεις γυναίκες, τις είχε βιάσει κατ' επανάληψη και είχε αφήσει έγκυο μία από αυτές.

Πριν λίγες ώρες τα αδέρφια του απαγωγέα μίλησαν για πρώτη φορά στο CNN και υποστήριξαν πως αν γνώριζαν ότι ο αδερφός τους έκανε κάτι τέτοιο θα τον είχαν καταγγείλει.

Στην συνέντευξη τους οι αδερφοί αναφέρουν πως μετά την φυλακή, όπου παρέμειναν για λίγες ημέρες λόγω έλλειψης στοιχείων που να τους συνδέουν με το έγκλημα, δέχθηκαν απειλητικά μηνύματα, διάρρηξη στο σπίτι του ενός εκ των δύο ακόμα και βανδαλισμούς.

Οι ταλαιπωρημένες γυναίκες εντοπίστηκαν στις 6 Μαϊου, αφού η μία κατάφερε να δραπετεύσει και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Πηγή:New York Daily News

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα