Βασιλόπουλος: Η ζωή και η καριέρα στην Αμερική

12:21 2/7/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», μέσα από live σύνδεση με το Λος Άντζελες.

Ο Έλληνας ηθοποιός βρίσκεται εδώ και 4 χρόνια περίπου στην Αμερική και μίλησε για αυτή του την εμπειρία: «Είπα ότι θέλω να πάω να δω κάτι διαφορετικό. Να δω πώς δουλεύουν οι συνάδελφοί μου στην Αμερική. [...] Έχω μια τρέλα με τη δουλειά μου» δήλωσε, ενώ μιλώντας για τις αμοιβές των ηθοποιών, ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν έχουν καμία σχέση με της Ελλάδας:

«Στις αμοιβές δεν υπάρχει καμιά αναλογία με την Ελλάδα. [...] Ένας ηθοποιός ο οποίος δουλεύει κάποια χρόνια στο Χόλιγουντ και είναι άγνωστος, μπορεί να βγάζει μισό με ένα εκατομμύριο δολάρια τη χρονιά».

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλησε και για τους υπόλοιπους Έλληνες ηθοποιούς που κυνηγούν την τύχη τους στην Αμερική: «Μιλάω με τους υπόλοιπους Έλληνες ηθοποιούς που είναι εδώ. Τα λέμε, βρισκόμαστε, πίνουμε κανα καφέ», ενώ συγκεκριμένα για τον Αλέξη Γεωργούλη που βρίσκεται επίσης στο Λος Άντζελες είπε: «Ο Αλέξης έχει κάνει μια σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα. Εγώ πιστεύω ότι, αν πετύχεις κάπου μία φορά, μπορείς να το επαναλάβεις. Έχει κάνει και ταινία με τη Νία Βαρντάλος. Οπότε...».

Επιπλέον, αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιό του: «Έχω επικεντρωθεί στην καριέρα. Έχω ρίξει την προσοχή μου εκεί», ενώ για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για κάποια ταινία είπε: «Δεν είναι ότι έχω κλείσει την πόρτα στην Ελλάδα, απλά πρέπει να είναι κάτι πολύ σύντομο. Αν είναι ένας ρόλος και ένα σενάριο που με ενδιαφέρει, βεβαίως θα έρθω στην Ελλάδα».

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα