Βασίλης Λεβέντης: Ναι υπό όρους στους 58. Θα κατεβάσω ρολά στην Ένωση Κεντρώων

13:01 3/2/2014 - Πηγή: TNSite

"Μου έγινε νύξη από πλευράς των 58" δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού "Βεργίνα".

Μεταξύ άλλων έθεσε όρους τονίζοντας πως "επειδή το ΠΑΣΟΚ πεθαίνει, αν χρησιμοποιήσουν την κίνηση των 58 για να επαναβαπτιστούν ή την χρησιμοποιήσουν για να εξυπηρετήσει την επιβίωση κάποιων που έχουν πολιτικά ξοφλήσει, ή Ένωση Κεντρώων δεν θα συναινέσει".

Ο πρόεδρος του κόμματος Ένωση Κεντρώων

τόνισε ότι βλέπει θετικά μια τέτοια κίνηση υπό την προϋπόθεση να προσχωρήσουν πρόσωπα της Κεντροαριστεράς που δεν έχουν "φθαρεί".

"Θα κλείσω την Ένωση Κεντρώων, θα κατεβάσω ρολά, αρκεί να κλείσει και το ΠΑΣΟΚ, να κλείσει και ο Κουβέλης", είπε ακόμα, σημειώνοντας πως προϋπόθεση είναι "να κλείσουν όλοι οι λεγόμενοι κεντροαριστεροί και όσοι είναι πολλά χρόνια να μην ξαναπολιτευτούν και να παραδώσουν στη νέα γενιά την ευθύνη".

"Η παλιά φρουρά πρέπει να δώσει την ηγεσία στους νέους. Ο Σημίτης ας πούμε να είναι σε μια σύσκεψη αλλά να πει ότι δεν ξαναπολιτεύομαι. Όσοι είναι πάνω από 10,12,15 χρόνια βουλευτές να μην ξαναπολιτευτούν. Να είναι μια συμβουλευτική Γερουσία μέσα στο κόμμα, αυτό ζητά και η χώρα", κατέληξε.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα