Βαλς με 12 θεούς: Τι θα δούμε σήμερα 17 Μαΐου

12:01 17/5/2013 - Πηγή: TNSite

Ένα τηλεοπτικό συνεργείο φτάνει στο σπίτι της Νάσιας προκειμένου να δώσει την πρώτη της δημόσια συνέντευξη, όμως εκείνη αντιδρά έντονα. Η Ναταλία προσπαθεί να την μεταπείσει όταν συνειδητοποιεί ότι η Νάσια έχει σοβαρούς λόγους που τόσα χρόνια παρέμενε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Μαρίνα συναντάει τον Φίλιππο ο οποίος είναι πολύ φορτισμένος.

Απαιτεί εξηγήσεις για το φόρεμα που επέλεξε να βάλει εκείνη στο δείπνο τους με τον Νικήτα. Σύντομα η ένταση ανάμεσά τους αυξάνεται, αποκαλύπτοντας τα απωθημένα αισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον. Ο Λευτέρης ομολογεί στην Ελπίδα πως

ήλπιζε η λιποθυμία της να ήταν λόγω εγκυμοσύνης και η Ελπίδα συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζει με τα συναισθήματά του. Πριν όμως πάρει μια απόφαση για το παιδί, πρέπει να ξεκαθαρίσει το παρελθόν της με τον Νίκο.

Ο Κωστής δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη βραδιά που πέρασε με τη Ναταλία. Η Χαρά τον επισκέπτεται στο γραφείο του, για να του φέρει καφέ. Όταν τον ρωτάει πού βρισκόταν το προηγούμενο βράδυ και δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, ο Κωστής έρχεται σε δύσκολη θέση. Ο Νίκος συνειδητοποιεί ότι η Λίζα τον έχει λιγότερο ανάγκη. Έτσι, με μεγάλο πόνο αποφασίζει να τη βοηθήσει, ακόμη κι αν δεν εγκρίνει τις επιλογές της.

Ειρήνη Ν.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα