Τζένιφερ Άνιστον: Μία ακόμα αναβολή στον γάμο της

22:50 14/11/2013 - Πηγή: TNSite

Μία ακόμα αναβολή στον γάμο της με τον Τζάστιν Θερό φαίνεται πως δίνει η Τζένιφερ Άνιστον, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα.

Αν και τον περασμένο Σεπτέμβριο όλα έδειχναν πως το διάσημο ζευγάρι προετοίμαζε τον γάμο του, ο αμερικανικός Τύπος θέλει τη 44χρονη σταρ να έχει στρέψει και πάλι όλο το ενδιαφέρον της στα επαγγελματικά της. «Είχε μιλήσει για τις ετοιμασίες του γάμου στους φίλους της και έδειχνε ενθουσιασμένη, αλλά πρόσφατα θέλησε να ασχοληθεί

ξανά με τα επαγγελματικά της» αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Ο ίδιος άνθρωπος, μάλιστα, συμπλήρωσε: «Έχει γίνει πολύ λόγος για το ενδεχόμενο ενός παιδιού στο παρελθόν, αλλά εκείνη δεν είναι καθόλου συγκεντρωμένη σε αυτό. Γνωρίζει ότι η ηλικία της κάνει πιο δύσκολο όλο αυτό. Το σκεπτικό της είναι “Αν συμβεί, θα είναι υπέροχο. Αν όχι, πάει να πει πως δεν ήταν γραφτό να γίνει”».

Αν και η Τζένιφερ Άνιστον παραμένει αρραβωνιασμένη με τον 42χρονο σεναριογράφο, οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις φαίνεται πως τους έχουν απομακρύνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα: Ο Τζάστιν Θερό πρέπει να εγκατασταθεί στη Νέα Υόρκη, ενώ εκείνη προετοιμάζεται για την επιστροφή της στον κινηματογράφο με την ταινία «Horrible Bosses 2» που θα γυριστεί στο Λος Άντζελες.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα