Τρεις είναι οι προτεραιότητες για τον Άρη

09:35 26/7/2013 - Πηγή: TNSite
Με αντίπαλο την Ρόμα θα «συστηθεί» ο νέος Άρης στο κοινό του. Οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τους Ρωμαίους σε φιλικό, απόψε στις 21:00. Οι «τζιαλορόσι» θα έρθουν στην Θεσσαλονίκη (φτάνουν στις 12:40) με όλα τους τα αστέρια πλην των Ντε Ρόσι (ψάχνει την επόμενη ομάδα του), Μαϊκόν και Φλορέντσι (τραυματίες).

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Μπαλτσαρέτι, Μπενάτια, Μποριέλο, Μπράντλεϊ, Μπουρντίσο, Καρπάρι, Καστάν, Ντοντό, Γεντβάι, Λαμέλα , Λόμποντ,

Μαρκίνιο, Οσβάλντο, Πιάνιτς, Ρομανιόλι, Σκορούπσκι, Στρούτμαν, Ταντέι, Τάλο, Τοροσίδης, Βέρε και Τότι.

Αυτό που «καίει» όμως τον Γιάννη Χατζηνικολάου είναι η ενίσχυση του ρόστερ. Αυτό θα γίνει είτε με την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου είτε με την μεταγραφή ενός «δεκαριού» από την Ευρώπη. Ο Τάτος δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ και ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει στον Άρη καθώς ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει τα… λημέρια στην ομάδα. Βέβαια, ο 23χρονος χαφ περιμένει να του έρθουν προτάσεις από το εξωτερικό και ο Άρης βρίσκεται στην αναμονή.

Όμως, οι «κίτρινοι» ρίχνουν και ματιές στην Ευρώπη για την θέση του επιτελικού χαφ. Μάλιστα, ήδη έχει βρεθεί ο παίκτης και στον Άρη περιμένουν να λύσει το συμβόλαιο του και να μείνει ελεύθερος και τότε να κινηθεί να τον αποκτήσει αφού έχει ήδη πάρει την έγκριση των Μούτα και Χατζηνικολάου.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα