Τον περίμενα για δείπνο και εκείνος μου είπε ότι είναι με άλλη

00:01 17/11/2013 - Πηγή: TNSite

Τελικά αυτό που λένε ενός κακού μύρια έπονται μάλλον ισχύει και για την Τζόυς Ευείδη, η οποία πέρασε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της, κατά την οποία έχασε μέσα σε ενάμισι μήνα τους δύο γονείς της, τον σκύλο της, αλλά χώρισε κιόλας μ’ έναν όχι και τόσο καλό τρόπο.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε πως αυτή η περίοδος ήταν η απόλυτη ανατροπή στην ζωή της. «Άδειασε το σπίτι μου, ήταν πολύ δύσκολο. Νόμιζα ότι μπαίνω στον τάφο».

Μιλώντας στην εκπομπή JOY η Τζόυς Ευείδη αποκάλυψε πως οι γονείς της ήταν

πολύ ερωτευμένοι ακόμη και μετά από τόσα χρόνια γάμου, γι’ αυτό και όταν «έφυγε» η μητέρα της, ο πατέρας της δεν άντεξε την απώλεια και «έφυγε» κι εκείνος ενάμισι μήνα μετά.

Κι εκεί που πίστευε πως τουλάχιστον η σχέση που είχε τότε πήγαινε καλά και μάλιστα θα προχωρούσε ένα στάδιο παραπέρα, κατάλαβε ότι ούτε και σ’ αυτό τον τομέα είχε σταθεί τυχερή.

«Περίμενα ότι θα κάναμε κουβέντα για τη σχέση μας και εκείνος μου είπε ότι είναι με άλλη», είπε η γνωστή ηθοποιός ενώ αποκάλυψε πως της το ανακοίνωσε ενώ εκείνη είχε ετοιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο.

www.peoplegreece.com

-

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα