Το τρέιλερ του «Snowpiercer» άξιζε την αναμονή!

04:21 14/6/2013 - Πηγή: TNSite

Η ταινία λαμβάνει χώρα σε ένα μέλλον όπου ένα καταστρεπτικό πείραμα για να αποτραπεί η υπερθέρμανση του πλανήτη, έχει θερίσει κάθε ίχνος ζωής του πλανήτη, εκτός από τους επιβάτες του τρένου «Snowpiercer», ένα τρένο που κάνει το γύρω του κόσμου. Το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας διαδραματίζεται πάνω σε αυτό το τρένο όπου οι ταξικά διαχωρισμένοι επιβάτες δε θα αργήσουν να έρθουν σε σύγκρουση μεταξύ τους.

Επικεφαλής της «εξέγερσης» είναι ο Κρις Έβανς, ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με την (αγνώριστη) Τίλντα Σουίντον, εκπρόσωπο των προνομιούχων και εμπρηστική πολέμιο των επιβατών

από την άλλη μεριά του τρένου.

Γεμάτο δράση και συγκρούσεις μεταξύ των ομάδων των ανθρώπων που ταξιδεύουν μαζί, το τρέιλερ μπορεί να είναι λιγότερο ατμοσφαιρικό από ό,τι πολλοί θα επιθυμούσαν και προς το παρόν έχει κυκλοφορήσει σε χαμηλή ποιότητα, αλλά σίγουρα ιντριγκάρει με τις σκοτεινές του εικόνες και τον εναλλακτικό, τρομακτικό, δυστοπικό του κόσμο.

Με ένα πλούσιο καστ που περιλαμβάνει τους Τίλντα Σουίντον, Κρις Έβανς, Τζέιμι Μπελ, Τζον Χερτ και Οκτάβια Σπένσερ μεταξύ άλλων, το «Snowpiercer» θα κυκλοφορήσει στη Νότιο Κορέα την 1η Αυγούστου – γρήγορα ελπίζουμε και στον υπόλοιπο κόσμο.

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα